fredag 24 juli 2009

Några bilder till idag...

En pelagonia till denna dag som lider mot sen kväll...
I det gula huset bor vi... här är det knappast någon idé att ställa undan slangvindan... alltid ska jag vattna någonstns!! Lilla Hilda ligger i skuggan under bordet på gräsmattan... hon vill gärna ligga lite skyddad utifall Märta kommer och tuktar till henne lite!

2 kommentarer:

 1. Nu tänker jag på inflationen... men det känns så trist att det struntar jag i! *S* Du vet vad jag menar... jag gör ju nya albumsidor till barnbarnen (jaja, det är Stures, men jag lånar dem! Barnbarnen, alltså) och det blir så många som det blir, bara! *S*

  Du... som kan allt om pelargoner... Mina fem, som står i rabatten, bara vissnar nu i regnet? tycker de inte om vatten i stora mängder uppifrån?? Eller är det nåt annat fel?

  SvaraRadera
 2. Lånade eller egna spelar ingen roll...det är lika gott ändå!!
  Att jag vet allt om pelargonior är ju en redig överdrift... men jag kan väl en del!! En del frågor... har de bra jord... står de torrt eller sankt... i vanliga fall då... gödslar du dem! De vill inte STÅ i vatten... de är inte heller några älskare av regn. I händelse av regn *ler* får du plocka bort allt som inte är frächt och plocka igen! Jag brukar ha mina i krukor... då är det ju lättare att rädda dem ifrån dunkningsgdöden!De vil ha gödning... då de blommar hela låbnga sommaren! Fler frågor? hör av dig i så fall!!
  Kram!

  SvaraRadera