tisdag 20 april 2010

Äntligen vår...

...tror jag... även om det är KALLT idag!

Det var is på hundarnas vattenskål ute på altanen på förmiddagen idag! Så än gäller det att ha både strumpor och skor! Men de vackra snödropparna blommar glatt och mycket trots kylan!

Sidensvansarna kom på ett kort besök idag på morgonen och de kollade in rönnbärsträden... men där finns inga rönnbär kvar efter den här vintern! De är väl på väg tillbaka till den norra delen av Sverige... misstänker jag!

Krokusarna blommar för fullt sen jag skottade fram dem ur snön i förra veckan... de blå är allra finast tycker jag! Det är en fröjd att titta runt lite och veta att nu kommer det bara mer växtlighet allt eftersom dagarna går. Men det är kallt i jorden än så länge och vi har en hel del snö kvar... så det blir inget sått ute ännu!! Men jag känner mig ändå glad!

Även hundarna känner av våren... de löper båda två och är ganska så knäppa. Märta väckte mig flera gånger i natt med sin oro. Tokfia! Det är ju ingen ide att toka sig... det blir ju inga valpar i alla fall. Men de kommer ändå att vara skendräktiga om åtta veckor och då blir de ännu tokigare! Så det finns alltid nåt att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar