måndag 2 december 2013

Decemberblocken kommer här

 
Sån tur att jag pillat med dessa block under den förra månaden! Kanske kände jag på mig att det kunde bli problem längre fram!


Det blir en väldig palett när jag ska lägga ihop mina block... men det blir som det blir när man syr av skåpmat!!


 Inte har det minskat nåt i skåpen än i alla fall... så jag får nog sy några omgångar till av de här blocken om jag ska se nån sån effekt! Fast det finns säkert fler böcker som man kan göra så här med. Så om så 15 - 20 år kanske det är tomt i hyllorna! Om jag inte köpt på mig en massa nytt förstås och det kan jag då rakt inte lova!


 Mitt i visningen kommer jag ju på att jag måste berätta att stygnen nu är borta på Märtas mage och såret har läkt fint trots hennes envisa kamp att komma åt att slicka på det! Tratten får hon han några dagar till och koppeltvånget kvarstår nån vecka till. Sen är det full fart framåt som gäller! Det märks redan att hon börjar bli lite rastlös av att "bara" får gå på promenad! Så nu gäller det att vara tuff och hålla henne ett tag till så det inte händer nån olycka!Nu är det bara att vänta på januari månads block och då har ju allt vänt och ljuset är på väg igen! Det blir nåt att vänta på det!

Fast det kommer väl en vinter före det! Om vi nu ska tro på SMHI så är den redan på väg söderifrån! Tänka sig att allt oväder kommer från söder nu för tiden... kan det vara så att allt ÄR vänt upp och ned?!

Idag mår jag bättre och sytt lite på min utmaning och den kommer på bild i morgon! Jag är lite spänd på om det duger som svar på en utmaning med sååå fina tyger!!

Ha det gott och God natt... jag tror att jag kan sova lugnt i natt!
Kram
Bibbi

9 kommentarer:

 1. Så fina block och jag tror det blir en kanonkvilt så småningom!
  kram

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra tyger du använt. Quilten kommer att bli jätteläcker.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack så sväll du är! Det blir vad det blir... men jag hoppas.att det blir jobbet värt!
  I morgon är det dags för mig att visa utmaningsresultatet. Det blir spännande s
  att se vad jag får för respons på den.
  KRAM OCH GOD NATT

  SvaraRadera
 4. Bra att ni är bättre, både folk och fä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du vännen. det är allt gott när det går åt rätt håll. Men se nu är det hussens ryggont som det klagas över... vi blev kanske smittade av nån bacilusk! :D
   Solen passar på att skina lite innan snön kommer vräkande!

   Radera
 5. Så jättesnygga block, känner igen en del gamla tyger finns nog i mina lager också.. Särkilt ett utav de lila, det med pyramiderna fastnade mina ögon på! Kram och skönt att du o Märta känner er bättre..

  SvaraRadera
  Svar
  1. En gör så gott en kan av allt det gamla! Måhända det kommer att värma lite trots det! "Pyramiderna" är en del i ett mycket mönstrat tyg som jag sydde gardiner av för så där 100 år sen... tyget inköpt på Åhléns om jag inte missminner mig.
   Kram till dig och hoppas att ni klarar er ifrån det utlovade snöfallet!

   Radera
 6. Det var många fina block,Spännande se det färdigt.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir som sagt spännande att se om det går att få ihop dem till nån sorts helhet! Men det dröjer ju lite det förstås!
   Kram

   Radera