fredag 3 januari 2014

Januari månads Tula Pink-block

Så är vi då på gång igen... hoppas jag!


Blocken för januari är färdiga och det känns roligt att ha nåt för händerna igen. Som vanligt spretar mina tyger och färger så vi får allt se om det går att få ihop dem till en enhet så småningom! Det blir det som blir!!


Det känns som om färgerna har blivit lite mer vågade... men det kan ju vara bara i mitt huvud det ser ut så!!
Nu är läget mer stabilt med våra skotträdda hundar... de är frimodiga och glada igen och verkar inte vara rädda för att gå ut heller! Bara det inte smäller nånstans förstås! Det kan vara en traktorskopa i fabriken eller vid järnvägsbygget i närheten som dundrar lite extra och då åker svansarna in mellan benen på dem. Så det gäller arr vara beredd när vi är ute... så ingen av dem kan dra iväg!

Vädret är inte såå upplyftande här kan jag säga! Det är såå grått och disigt så man blir genomblöt av att ta en promenad med hundarna. Det går säkert att gissa hur det blir med fyrbeningarna!? Jo den blir skitiga och blöta så klart! Speciellt den lilla kråkan Hilda som är som en statisk sopborste och suger åt sig alla möjliga kvistar och annat skräp. Det blir fullt på badrumsgolvet när jag torkar henne och plockar bort det hon inte behöver ha i pälsen!!

Annars är allt bra här i det gula huset mellan hav och sjö i norduppland!
Kram på er
Bibbi

3 kommentarer:

 1. Jättefina block!
  Vill Du vara med i dragningen måste Du lägga in bilderna på Flickr också.
  kram

  SvaraRadera
 2. Här går det undan ser jag, jättefina block! Mina är också på G, men upptäckte att jag sytt ett nummer fel:O)) Så påt imorgon igen...Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Det är bra att du också är på gång... och det gör ju inget om du har en upp för framtiden!!
  Kram tillbaka!

  SvaraRadera