torsdag 7 maj 2015

Det blommar...

...i skogen ! Och i rabatterna lyser påskliljorna gula och några kungsängsliljor som är på rymmen ifrån tuvan har slagit ut på flera ställen! Krokusarna hann jag nästan inte med att ta några bilder på i år... jo bilder tog jag... men nu är de ju överblommade.


Den grå blomman är rätt så nytrimmad och fin... men väldigt ovillig att vara med på bild. Men jag får väl skylla mig själv då jag inte orkade ta med kameran utan knäppte med telefonen... och det blir ju inte lika bra som när jag kan lura på henne på långt håll.Den svart och silverfärgade blomman är "pyntad" med ett rött koppel kors och tvärs! Hilda har lärt sig av Märta så hon vill inte heller visa upp sig på önskvärt sätt! Henne klipper jag själv numera och Carina snyggar till där jag missar!


Bakom den gamla ruinen vid dammen växer vitsipporna i massor. Det röjdes sly förra sommaren så nu kan de bre ut sig ordentligt.


Vid foten av björkarna verkar de trivas och det är väldigt vackert med de spruckna  vita näverstammarna och de skira blommorna tycker jag!


De gör sig bra i släpljus dessa vita små under!


Inget har blivit sytt... men livet går väl vidare trots det? Nu väntar jag bara på att värmen ska komma så jag kan vara ute i trädgården och samla nya krafter igen. Jag längtar och vem vet kanske sylusten vaknar den också!

Ha det gott!

Kram 
Bibbi
6 kommentarer:

 1. De är så fina, era ljuvliga små skäggiga hundar! Allt annat du har fotat är fint, det med, men hundarna slår det mesta. Så är det bara.

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är allt nåt det... skäggiga hundar!! De ska ju ha skägg eller hur?
   Ha det gott och kram

   Radera
  2. Klart att de ska ha skägg... även om jag ju faktiskt klippte av det de sista två åren.

   Radera
 2. Härliga blommor du har! trevligt att få en rapport från dig!

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder om motivet är vackert och det var det ju!
  Skönt att se att du bloggar igen!
  Hörs gör vi ju ändå!
  Kram med en önskan om en riktigt trevlig helg!
  Maja

  SvaraRadera
 4. Äntligen lite skägg i bloggen! Finaste schnauzrarna om än ovilliga att posera, haha! Tänk att de så ofta är det, våra kära fyrfotingar. Ankan älskade kameran som valp men sen....
  Så fint det blivit vid ruinenoch vitsipporna är verkligen vackra i släpljus. Här är de snart över.

  SvaraRadera