fredag 24 april 2009

Jag ser ett slut på min väntan...

... mina plågsamma dagar ser ut att vara räknade! Vecka 19 eller 20 ska det vara min tur att få en testelektrod insatt i nacken!! Det är minsann inte en dag för tidigt att jag får en möjlighet att slippa plågas varje dag! Efter 1½ år av daglig huvudvärk är det äntligen min tur!!

Först sätter man bara in elektroden och de andra grejorna får stanna utanför skinnet under en vecka... för att man ska se att det verkligen funkar på mig!Det måste bara fungera... annars vet jag inte hur mitt liv skulle kunna bli. Efter en vecka lägger man in en ca 15 cm lång elektrod (som är fästad i nerven)... mellan skinnet och skallbenet och dosan opereras in vid nyckelbenet och sen ska jag kunna styra det hela trådlöst med en retning på nerven när den börjar värka! det låter som hokuspokus... men det ska gå säger de som kan det här!! Och jag kan bara hoppas!!

2 kommentarer:

 1. Håller alla tummar att det ska gå vägen med elektroden så du slipper din värk.
  Hoppas vi ses på söndag.

  Kram Eva(broderiklubben)

  SvaraRadera
 2. Låter verkligen som hokus pokus, men jag hoppas så innerligt att det fungerar så bra så att alla värk bara försvinner!!!

  Tack snälla för ditt erbjudande att ta plantor av din lavendel, min mormor har också en stor lavendel häck och hon har tagit plantor åt mig... men det var jättesnällt av dig!

  Har du något bra tips vad jag kan göra med vår gräsmatta där mossan tagit över? jag vill inte använda något giftigt eftersom Hugin ska kunna skutta runt som vanligt, är det bara kratta och gräsfrö som gäller då eller?

  Kram Anne

  SvaraRadera