tisdag 5 maj 2009

Bara tre dagar...

... att vänta tills jag får den elektrod insatt i nacken... som ska ge mig ett normalt... smärtfritt... liv... hoppas jag. Det är många som blivit hjälpta av den har jag hört... så varför skulle det inte funka för mig??
Här... strax norr om Dalälven... är det regningt och kallt... inget trädgårdsarbete sen i söndags. Men det är skönt för min del... så jag kan vila mig lite till fredagens resa till Akademiska sjukhuset. Idag har jag inte mått särskilt bra och det är jobbigt när jag inte kan göra nånting utan att få ont i huvudet! Vissa dagar är sämre... det vet jag ju... men det är svårt att tackla i alla fall. Jag vill må bra alla dagar! Men det vill väl alla... och det är inte möjligt för många människor... som har det värre än jag... så jag ska inte klaga trots allt!!

1 kommentar:

 1. Hej Bibbi!
  Oj vad du uppdaterar här inne - jag hinner ju inte med, är vn vid en lite mera sporadisk uppdatering från din sida, vad kul att du orkar uppdatera lite!

  Så skönt att du har ditt barnbarn som kommer och hjälper dig i trädgården... men snart så är du säkert pigg och kry igen så fort elektroden är på plats!
  Så söt hon är Hilda där hon ligger och håller dig sällskap i växthuset - de är för goa!

  Vår trädgård har varit bortglömd i många år av sina tidigare ägare och är helt uppslukad av ogräs. Det gamla trädgårdslandet fick vi lov att gräva upp med en mini grävare för det var så hårt och packat och fullt med ogräs och gräs... men nu ska det bli markduk, lådor och sedan grus mellan lådorna för att hålla ogräset borta :)

  Men det finns massor med blommor mellan allt ogräs, mycket buskblommor, jättefint. Själv planterade jag en 6 meter lång häck med klätterrosen "New Dawn" i helgen - ska bli spännande att se den växa upp!

  Ska tänka på dig nu den 8:e, hoppas att allt går enligt förväntan och att den verkligen gör under.

  Stor Kram Anne

  SvaraRadera