måndag 17 augusti 2009

En vacker ros...

... får lysa upp hos mig idag! Den kommer ifrån en av buketterna jag fick på min födelsedag.
Det kan behövas minsann. Söndagen var tingad till träff med mina broderivänner... men det blir sällan som man tänkt sig! Glad i hågen packade jag ihop mina grejor på lördagskvällen och sen vaknade jag full av förväntan inför höstens första träff. Massor med saker måste man ha med sig till en sån dag och jag var väl förberedd. Det var lite kyligt... så jag tänkte att det var bäst att sätta på ett par strumpor på mina frusna fötter... och när jag sen skulle resa mig sa det pang i ryggen och ryggskottet var ett faktum!! Den som haft ryggskott vet hur eländigt det är... och jag är van... kan man väl säga!!

Så den trevliga dagen jag sett framför mig blev en sorglig dag med mycket värk... det är inte mycket som hjälper mot den sortens plåga! Egentligen ingenting! Att ligga gör ont... att sitta gör ont... och att stå gör lika ont!! Men det finns ändå en tröst... ryggskott går över i sinom tid!! Jag är mycket hellre frisk!! Det kändes eländigt att ligga hemma och veta att mina broderikompisar roade sig med allehanda trevliga broderier!!

Nu är väl sommaren snart över och höststormarna kommer redan så smått... idag har det varit grått både inuti mig och ute. Det är ju tidens gång... men nog vill jag ha ännu några dagar när solen skiner och med lagom värme innan löven börjar falla!! Det vill jag!!

3 kommentarer:

 1. Det är så tråkigt när saker som man sett fram emot inte kan genomföras. Jag lider med dej och hoppas att du snart får ett nytt tillfälle!!

  SvaraRadera
 2. Vi längtade efter dig! Så tråkigt att höra att du fått ryggskott och den värk det innebär.
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Tack Ulrika... det är ju en viss skillnad att få en trevlig och inspirerande dag med er... mot en dag hemma med ryggskott!! Gissa vilket jag skulle ha valt om möjligheten funnits??
  hoppas att ni hade trevligt i alla fall!!
  Kram Bibbi

  SvaraRadera