onsdag 9 december 2009

En olycka...

.. kommer sällan ensam!

Har man som jag... 4 barn och ännu fler barnbarn...så får man nästan vänta sig att det händer nåt som inte är så roligt ibland! Det har hänt nu!

Min yngsta dotter spelar innebandy med stort intresse och det är ju en skadeutsatt sport med snabbt tempo. För några veckor sedan fick hon en skada på sitt ena knä som medförde läkarbesök, röntgen, kryckor och vila. Spelförbud förstås! Helst för alltid!
Men efter en vecka så där var doktorns order glömda och det bar av till match igen! Efter två dagar ringde hon till sin mamma och berättade att hon brutit sitt lillfinger under den bataljen! Hon visste vad jag skulle säga och väntade därför med att ringa!! En motspelare slog mot hennes fingrar... som vilade på golvet som skydd för bollen... med sin klubba och skadan var så klart ett faktum! Hon är målvakt!

Men det räckte inte med detta... en blodförgiftning uppenbarade sig hastigt igår kväll och den nådde raskt lymfan i armhålan. Det blev färd till sjukhuset... inläggning med antibiotikadropp och sedvanlig förberedelse för operation om droppet inte hade åsyftad verkan. Fortsatt vård idag med smärtstillande och dropp i olika former under väntan på att hon skulle svara på behandlingen... men det blev op i kväll. Man hoppas att det ska räcka med att skära upp fingret... för att lätta på trycket och släppa ut varet. Vi vet ännu inte hur hon mår... men hoppas att inga nyheter är goda nyheter!!

1 kommentar:

  1. Aj, aj, aj! det såg inget vidare ut det där!!!
    Hoppas att barnbarnet är på bättringsvägen nu och att fingret får behållas.

    jag har gått lite vilse i julstök och allt annat stök med huset och en ond rygg som återigen behagar göra sig besvär... men idag snöar det i stora lass hemma hos oss och jag NJUTER!

    Kram Anne

    SvaraRadera