tisdag 8 december 2009

Gårdagen var en seger...

...över mig själv!!! Jag klarade att vara alert hela kvällen!

Dagens aktivitet startade vid 16.00 med förberedelser inför kvällens julmöte i kvinnoföreningen Aktiva Kvinnor. Vi väntade ett 30-tal glada kvinnor vid 18.30-tiden. Det skulle bjudas på julgröt och skinksmörgås så klart och vi satte genast igång med att breda smörgåsarna och koka kaffe. Gröten var förberedd... skulle bara värmas och "spetsas" med grädde för att bli riktigt god. De andra kvinnorna i kommitten har gjort mycket i förväg... mer än vad jag jag varit med om och det är jag glad över! Nu siktade jag på att orka vara med hela kvällen och det gick faktiskt... tack vare min "värkblockerare"!!

Dukningen hade vi gjort redan på söndagen... det behövs lite planerande för vår lokal är belamrad med flera vävstolar som ju alla vet tar stor plats. Men är viljan god så ordnar sig det mesta. Det såg juligt inbjudade ut när vi var färdiga efter 1½ tim. Inte så betungande tycker jag!

Alla var nöjda och lät sig väl smaka... stämningen var hög som den gärna blir när vi alla träffas. vi hade besök av luciatåget ifrån Jungfruholmens skola och vi fick höra... för mig både kända och okända... julsånger som triggade julstämningen ytterligare. Efter mat och kaffe kom tomten som sig bör och delade ut julklapparna... med personliga och träffande rim till var och en... och det väckte en del glada skratt... på grund av sin träffsäkerhet!

Så kan en måndagkväll te sig så här i juletid!! Kameran hade jag glömt hemma förstås!!

1 kommentar:

  1. Låter som en trevlig kväll........
    Ha det gott//Eva

    SvaraRadera