måndag 21 mars 2011

Mugrugs ska det visst vara!!

Jo... men visst! Det är det senaste bland alla nödiga och onödiga saker man kan sy!! Men inte såå dumt egentligen... det blir ju lite snyggt på bordet och inga ringar efter fuktiga muggar! Så... jag gillar dem... jag med! På lördagen var det quilträff och jag var med några timmar och jag hann med att sy några mugrugs!!
Det är så skönt med dessa träffar som livar upp och ger mig lite sylust och nya idéer att ta med hem för att kanske få igång maskinerna där också!


Så här ser mina ut alldeles nya och oanvända. Undrar just hur de kommer att tåla tvätten... behovet som väl kommer som ett brev på posten  efter första användning?!

Jag har dukat upp på mitt sängbord med lite varm dryck för att krypa ner i sänghalmen och vårda den allmänt lite löjeväckande åkomman... urinvägsinfektion... som drabbar mig med jämna och ojämna mellanrum. Men... löjeväckande må den vara för den som aldrig känt av eländet... dock inte för den som vet vad jag talar om! Det är ett helvete rakt av... med få stunder till avslappning mellan attackerna. Naturligvis "blommar" det hela upp på lördagen och söndagens efterlängtade broderiträff blev en missad trevlig dag för min del. Att plocka ihop alla grejor var ett kraftprov som jag inte klarade av... man känner sig bara sååå sjuk... av en så liten grej som... denna åkomma!! Kvällar och nätter är det allra värsta att ta sig igenom för min del och det är en enorm lättnad att få den där tiden hos doktorn... när han suckande skriver ut medicin för andra gången på en månad.

Jag kan alla de där självvårdande trixen med mycket vätska... sura såna...cirtusfrukter... tranbärsdricka och c-vitaminer. Varma kläder har jag på mig... tjocka sockor... inlindad i en filt frysande och plågad sitter jag håglös och tittar på symaskinerna som står uppradade och väntar på att jag ska trycka på startknappen. Men näe mina vänner... en annan dag... nu kryper jag ner i sängen och dricker lite varmt te med honung i!!

6 kommentarer:

 1. jettesnygga

  kram från audi

  SvaraRadera
 2. Krya på dig Bibbi!!!! hoppas vi ses på nästa träff.

  Fina mugrugs du sytt;)

  SvaraRadera
 3. Tack Bibbi för kontakten och för beskrivningen på hörn. Tack vare dig så gick det galant. I morgon skär jag av det nya tyget.
  Kram Christina

  SvaraRadera
 4. Det var så lite Christina!! Det är alltid roligt att kunna hjälpa! Det blir spännande att se vad du syr!
  Kram Bibbi

  SvaraRadera
 5. HI hi Ja, Mug Rugs er saken just nu, nödiga eller onödiga, men morro at få sy :-)
  Knus
  Vibeke i DK

  SvaraRadera
 6. Hej Bibbi!
  Jättefina mugrugs. Undrar bara hur du får till hörnen så fint. Jag får aldrig till hörnen på grejor jag syr.
  //Kram Nettan från Knivsta.

  SvaraRadera