tisdag 19 april 2011

Broderisöndag...

... en dag med många... åhh vad fint... oj vad snyggt och  en ordentlig spark i baken för mig som aldrig kommer igång. Jo... jag kom igång med att sy nya gardiner till badrummet... det behövs verkligen. Men... jag vände broderiet på fel ledd så klart. Så det får väl bli en kudde ...eller nåt!


Vi har numera en ny lokal som vi trivs väldigt bra med... den är ljus och rymlig. Enda nackdelen är ju att vi måste tänka till ordentligt så vi får allt vi behöver under dagen med oss... för nu har vi inte tillgång till Pastellenbutiken där vi kunde fylla på våra förråd samtidigt som vi hade en trevlig sydag. Men det är ju inte så dumt att tänka efter före så klart!

Det syddes lite olika saker under dagen däribland den här söta påskhandduken.


Här är Berits necessär... den väckte allas vår beundran. Den kom farandes ändå från Kungsör med Berit... hon har flyttat... men vill ändå vara med oss och det tycker vi så klart är roligt. Hon har en resa på ca 20 mil... enkel resa... vi tycker hon är beundransvärd som reser den långa vägen för en dag med oss!! Men vi har ju väldigt trevligt i vår grupp... och jag skulle inte vilja vara den förutan!

Vår lokal ligger mitt emot slottet i Gävle och där blommar det minsann. Jag måste bara gå dit för att ta några bilder innan jag åkte hem.


Det här är brar en liten del av blomsterhavet... scillan fullständigt svämmade över hela gräsmattan!!


Färgprakten var verkligen bedövande.


Utanför det fina järnstaketet blommade det för fullt runt träden.

                         

4 kommentarer:

 1. Ja, Brittas necessär är verkligen jättefin! Men det är min också! Den har varit med mej på jobbet och skötte sig perfekt! *S*

  Många härliga vårbilder här... och jag har minsann fotat en vitsippa idag. Våren är på gång hos oss i Norrland också. Det är skönt!

  Har skickat dej ett litet mail, hoppas att det var till rätt adress den här gången.

  Ha det gott i solen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga foton på vårens blomsterprakt.
  En GLAD PÅSK önskar jag dig!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Härligt med syträff, och vilken fantastisk blomsterprakt! Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som at dere har hatt ett flott sy treff. Koselig å møtes slik. Flotte kyllinger du har sydd.

  SvaraRadera