fredag 13 januari 2012

Mugrugs... alltid något.

Det är något av lågvatten i syrummet för tillfället. Varför det blir så vet jag inte... men det är ett fenomen som dyker upp i det här rummet med jämna mellanrum. Just nu känns det som om jag trampar omkring på en klapperstensstrand utan att nå ner till havet... som skulle kunna vara sylusten... utom räckhåll!


Jag har i alla fall totat ihop ett antal mugrugs som jag tänker ska kunna passa till kommande köksgardiner... kanske.... om sylusten vaknar till liv förstås! Jag fick ett anfall och provade att göra dem "In The Hoop" och det gick efter en del trasslande. Kantavslutningarna gjorde jag enligt mina Enkla hörn under fliken "Enkla tips".


 Digitizer Jr är ju inte riktigt anpassat för att göra egna designs i... men man måste ju prova! Det funkar jättebra till annat man kan vilja göra... så det duger för mina behov! Nån designer blir jag inte ens om jag hade det stora Digitizerprogrammet... så varför klaga?! Jag kan ju leta bland mina befintliga broderier och använda dem som andra gjort!

Här blåser det nästan full storm så det knakar i huset. Lite snö skulle vi visst kunna få till helgen men det blir väl som det blir med det! Nu har vi varit utan så länge så nu kan det göra detsamma kan jag tycka.

 Blåsten kan jag verkligen klara mig utan då den får min eländiga huvudvärk att vakna till liv och det är inte roligt. Ändå är mitt liv förhållandevis bra nu och värken är inte så handikappande längre. Jag har mina hjälpmedel i form av elstimulatorn och värkplåstren som nog räddat mig ifrån det totala eländet och hjälper mig att leva ett bra liv trots allt!

Några rader nertecknade i det gula huset mellan hav och sjö i ett blåsigt norduppland i januari 2012.

2 kommentarer: