torsdag 20 februari 2014

Vitt vitt vitt...

 

Våren kom av sig... lite tidigare än SMHI förvarnat om. Det kom inte så mycket under natten men var vitt och fint i alla träd. Fast det kommer visst mer under kommande natt. Dammen var även den inklädd i vinterskrud.


Inloppet till dammen inbjöd  till att plocka upp mobilen och ta en bild. Det har inte varit så mycket av den här synen den här vintern!

 

Hundarna blev ystra och ville gärna röja lite i det vita... men Hilda löper och det finne många villiga hanhundar i området så det blir inget av med koppelfrihet just nu!

Vi mötte en mindre vetande herre med hanhund just idag och jag ropade till honom om att hålla in sin hund då en av våra löper! Hans kloka svar var: "Jag har en hane" och så kom han fram med sin hund för att den skulle få hälsa!!! Håll undan din hund sa jag "annars har du en hanhund som sitter och gnäller dagar och nätter framöver". "Ojoj är det så det kan bli" sa han och drog äntligen åt sig sin hund!! Hur dum får man bli som hundägare?? Jag förvarnade och höll in mina hundar och ändå kom han fram med slakt koppel! Vad mer kan jag göra??


Hilda var löpsur och ville inte vara med på bild... så det så!! Bara så du vet matte!!

Jag har skurit scraps i två dagar och det var inte det klokaste jag kunde göra då förstås. Mina händer protesterar nu kan jag meddela. Så nu blir det till att vila dem några dagar innan jag kan fortsätta med försöken att göra av med alla dessa småbitar jag samlat under åren! Hur kan man vara såå dum att spara på både tokigt och klokt? Jag måste bara få undan några lådor för att kunna använda mitt rum på ett någorlunda bra sätt! Tänk om hyllorna faller ner av allt som är staplat på dem??

Nu är det dags för att göra kväll här och hoppas på lite sömn!
Kram på er
Bibbi

10 kommentarer:

 1. Så vackra vinterbilder, även om de skulle vara knoppande gröna! Fast det är bara februari och än blir det många gånger till som man får sucka besviket.

  Hilda ser väldigt snygg ut på sitt välfriserade huvud, sur eller ej!

  Hundägare finns av alla de slag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den vintern har redan börjat regna bort... så det vita blev kort! Nu kommer nästan vårvärme!!
   Tror du inte jag måtte en till hundägare till en halvvuxen valp... som inte visste hur en löptik påverkar det andra könet! Han en trevlig kväll och natt sa jag! Är du säker på att det finns fler "slag"??
   Ha en go helg

   Radera
 2. Vilka fina bilder, fast nu längtar vi till våren! Va rädd om dina händer, fast jag förstår dig, inte lätt att sluta när man väl har börjat. Ska bli spännande o se vad det kan bli av alla bitar:O)) Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Redan regnar de bilderna bort!
   Idag har det inte blivit många knop utöver alla hundprommisar och de övriga måstena!
   Kram på dig så klart

   Radera
 3. Så vackra vinterbilder! Man får försöka glädja sej åt det vackra och fina och låta bli att gnälla över vintern, som ju ändå "ska" vara i februari, faktiskt.

  Härligt med kreativiteten, men dumt att den ger värk och besvär.

  Hundägare... tja... alla är inte likadana.

  Kram å kli! Och hoppas att allt är bra med er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är det februari men vart tog vintern vägen... här regnar det!!

   Dessa obildade hundägare som förstör för alla de andra!! Jag mötte ju en till av samma slag idag!!

   Ha en härlig helg och kli lite

   Radera
 4. Vackra bilder!
  Lycka till med scrapsen!

  SvaraRadera
 5. Det varade inte så länge så det kan vara roligt med bilderna i regnvädret!
  Nog behövs det lyckönskningar med scrapsen och händerna... så tack för det!

  SvaraRadera
 6. Hörruduru! Kom att tänka på att de säger att finns en massa hasselpollen nu. Kan det vara det som gör dig trött, tro?

  SvaraRadera
 7. Kan vara såå!! Det kan det! Allt kommer väl tidigt i år och håller säkert på lääänge!! :D
  Tack för din omtanke!

  SvaraRadera