torsdag 10 juli 2014

Roligt schnauzerbesök...

... fick vi på måndag och tisdag den här veckan.


Schnauzerflickorna Libby, Cara och lilla Gizza kom farande i husbilen med sin matte för att tillbringa lite tid med oss! Här sitter de på rad efter lite krångel... Libby, som nu är en gammal dam på 14½ år, hör just inget längre ville inte riktigt sitta och posera.

 
Här är de alla och det var minsann ännu svårare att få till... men det gick till slut. Efter några försök med smitande hundar lyckades matte Margareta påkalla uppmärksamhet och jag var snabb med kameran och fick en bild till.

 
Lilla Gizza har utställningstakterna kvar och står jättefint medan hon kollar vad de andra hundarna gör lite längre bort på tomten! Vädret visade sig från sin bästa sida så vi kunde tillbringa nästan all tid ute till långt in på kvällen. På måndagseftermiddagen gick vi en tur utefter havet med alla fem hundarna. När det var dags att sova var alla hundarna redigt trötta och sov gott hela natten. Tisdagen gick i samma fina väder och vi promenerade en annan runda den dagen. Vi hade mycket att prata om som vanligt... och väldigt trevligt! Mot kvällningen packade de in sig i husbilen och vände hemåt igen! Vi tackar för fint besök och roliga dagar!! Välkomna tillbaka!
 
Så hade vi det i det gula huset mellan hav och sjö i norduppland under ett par fina dagar i juli 2014!
 
Kram på er
Bibbi


4 kommentarer:

 1. Tack, tack för trevliga dagar. Ja så är det med Libby men har man uppnått en ålder av 14,5 år så sätter sig ålderskrämporna in. Handtecken fungerar och lite hörsel finns kvar. På lördag får vi besök av Gizzas vackra dotter som skall bo här i två veckor. Hon löper också så att hundvakten på kenneln är glad att hon inte bor hemma tillsammans med bl.a. fem hanar. Kennelmamman skall åka på en välbehövlig semester. Ha det gott och kram.

  SvaraRadera
 2. Tack själv det var så roligt att träffa er igen!! Lycka till med den temporära tillökningen i familjen.. en som löper eller två kan väl gå på ett ut och tre eller fyra på hundpromenaderna går lik bra?! Du är ju van men många koppel så det går säkert bra!
  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 3. Vilket finbesök ni hade! Gizza är verklingen en posör, så fin på alla bilderna. Härligt att se fem schnauzrar tllsammans sådär och 14,5 år... Något att vara stolt över minsann!

  SvaraRadera
 4. Jo du... det händer ett och annat här också! Det var minsann inte lätt att få alla på samma bild... men med lite trixande blev det ändå nåt!
  Nu är det bara ett besök av dig och Ankan som fattat för att göra vår sommar!
  Sköt om dig!

  SvaraRadera