torsdag 10 mars 2016

Få lite på köpet!När jag sydde Bendybagen blev det två trekanter över... färdiga med både foder och mellanlägg. Det talade till min vilja att "ta vara på" Det blev ju två "Sweetpea Pods" när jag lade till ett blixtlås (delat i två) och två kläppar. Bendybagen är allt ett lite överdådigt mönster när man skär bort såå mycket kan jag tycka!
Snart behöver jag sy en stor förvaring till alla mindre dito:n. Fast det är jag ju inte alls ensam om förstås! Men vad gör väl det... huvudsaken är ju att ha roligt!

I dagarna två har jag klippt och friserat Hilda. Det fattas bara ett bad innan det blir några bilder.

Både Märta och Hilda har haft sina födelsedagar under februari och nu i mars. Märta är nu tolv år och Hildaliten är tio. Den här matten har inte haft ork att uppmärksamma det på bloggen, Men  ingen av dem är ledsen för det. Lite extra god mat och lite härligt godis till långpromenaden gjorde susen båda dagarna!

Jag lider fortfarande av lite sviter efter det fall jag berättade i ett tidigare inlägg! Det blir nog till att gå till sjukgymnasten för att få lite hjälp!

Idag har jag sett färska blad där snödropparna växer så det är nog vår trots allt. Jag ska gräva fram dem i morgon och se efter om där finns blommor också. Halkan får gärna försvinna om jag får bestämma!

Ha det gott
Kram
Bibbi

10 kommentarer:

 1. Va smart att ta tillvara på dom resterna! Och smart att gå till sjukgymnasten och få lite hjälp med rörelser, kanske? Kram Immi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Immi... det känns ju bra att vara smart, åtminstone lite. Att gå till sjukgymnasten känns väldigt nödvändigt.
   kram

   Radera
 2. Vilket underbart tyg Du har hittat till Dina "små söta förvaringar"!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Det underbara tyget fick jag ifrån en bloggvän för nåt år sen. Jag sydde en löpare till henne av det. jag har en bra bit kvar ändå och gillar det skarpt.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Oj så mycket fint du knåpar ihop. Men Bibbi det måste vara i dag, 12/3, som Hilda fyller 10 år. Gizza fyller sju i dag och de har samma födelsedag.
  Jag hittade också en isfläck som gjorde att jag hamnade raklång på rygg. Kraftig stukning o ont i mitt "nya knä". Haltar på så gott det går. För övrigt är det bra med oss, Libby hänger fortfarande med. Stor kram till er alla och ett extra kli till Hilda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig... vad roligt att höra av dig! Jo du her så rätt Hilda fyllde 10 år den 12mars.Det är jag som inte har koll på dagarna!
   Vad roligt det är att Libby hänger med fortfarande. Kanske kan hon få komma med hit en gång till i sommar. Det skulle vara rilgt det!

   Så du lyckades hitta en isfläck du med? Sååå onödigt det är... men det händer likväl! Ett elände är det att bli bra igenefter en sån vurpa!
   Jag har lyckats dra på mig njurbäckeninflammation och ligger för ankar i sängen med värk och feber. Nu gäller antibiotika i10 dagar doktorn trodde att det är en aggressiv bakterie eftersom det gick så fort. Så nu ska jag vila, dricka mycket och äta medicin sa den gode doktorn. Alltid ska det vara nått... sa flickan när hon blodde näsblod!
   Stor kram till dig och klia all din skägg

   Radera
  2. Vilket elände då råkar ut för. Önskar dig snar bättring. Kram

   Radera
 5. Mycket fint gör du, Bibbi, och jag tycker absolut att du ska ge dej iväg till sjukgymnasten. Ingen ska gå omkring och ha ont. Det har du inte tid med, helt enkelt!

  Kram å kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyget är till glädje och nytta nå du tro!
   Jag ska till sjukgymnasten på tordsag... om jag är frisk till dess. Jag har ju lycksts dra på mig en ilsken njurbäckeninflammation sen i torsdagskväll.Det är ingen snäll bakterie när det går så fort sa doktorn... men jag hoppas den svarar bra på tabletterna jag ska äta 2 om dagen i tio dagar.
   Kram och kli till er

   Radera
 6. Åh, Bibbi... jag har faktiskt tittat in varje dag men bara scrollat till den fina nessen och trodde att det var samma som det tidigare inlägget.
  Grattis till de två kompanjonerna som blivit 12 och 10 år!
  Så läser jag att du fortfarande har ont från fallet och dessutom har njurbäckeninflammation!!! Stackare! Må antibiotikan verka så att du kommer iväg till sjukgymnast.
  Slutligen: underbart söta förvaringar och mönstringen är inte alls för stor.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera