måndag 7 mars 2016

Hej... igen!


Ett litet krafttag i köket... det är ju snart påsk har jag hört! Panelgardinen är inte ny... men gillas skarpt. Gardinkappan passade precis i färg. Den fanns i skåpet.


Sen var det bordets tur. Löparen fanns även den i linneskåpet och mannen i huset kompletterade med julröda muggmattor!! Jag hade ju inga som passade... så det blev dags att få fart på symaskinen när jag hittat tyger som passade.


Det är ju inget stort jobb... men det blev mycket bättre än de röda!

Det har varit tyst härifrån under en längre tid... men det är ju inte nån nyhet eller hur?? Det har hänt förr.Det har bara varit den vanliga datatröttheten som jag hoppas är över för den här gången.

En malör hände dock på Alla hjärtans dag. Det hade snöat på natten och jag skulle gå ut med hundarna på lunchen. Jag kom bara ut på vägen utanför huset innan fötterna pekade mot himlen och huvudet slog i backen med en otäck smäll. Men medvetna tanke var att inte svimma då jag måste hålla i hundarna! Jag höll mig vaken och kunde efter en stund krypa in till snödrivan för att  komma upp på fötter igen Men oj... vad jag slog mig!!Det tog två veckor innan jag mådde någorlunda bra igen. Så kan det gå när man inte har "spikskorna" på sig! Det är första gången jag halkat så illa... det var inget att stå efter!!

Symaskinerna har stått och samlat damm... ilsket blängande på mig under veckor nu. Jag hoppas att sylusten kommer tillbaka nu!

Jag återkommer snart... hoppas jag!

Kram
Bibbi

2 kommentarer:

 1. Men vad läser jag!!! Slog du dig så illa, fy, Änglavakt måste du haft ändå för det lät som skallen gick itu! Förstår att det tog sin tid innan det blev bra och egentligen borde du åkt till sjukhus!

  Tack för att du letade bilsele, inte menade jag det bokstavligt! Men ett ton räcker inte långt, 30 kg hund väger 1200 kg i krock vid 50 km/h....

  Så fina muggmattor - du ar verkligen gjort vårfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur i oturen kan man väl säga!
   Det finns visst inte selar för större hundar... fast de tycker att L räcker för både rottisar och andra större raser. De kan inte sin läxa!!

   Radera