onsdag 3 juni 2009

En dryg vecka med elektroden...

och utan värktabletter!! Det är som rena drömmen!! Att jag stod ut sååå länge med värken... det kan jag inte fatta!! Jag har en del att lära mig för att kunna sköta apparaturen på rätt sätt.Så här ser den ut min undergörare... näe... inte allt förstås... det som ligger under skinnet mitt ser man inte förstås! När jag ska sätta igång strömmen lägger jag den runda plattan mot dosan under mitt vänstra nyckelben... sen trycker jag på den röda knappen så går det igång och jag kan välja vilken styrka jag vill använda och sen är det klart. När jag vill stänga av... gör jag på samma sätt!

När jag ska ladda batteriet i dosan under skinnet... en gång i månaden... använder jag den här apparaten och den fungerar på samma sätt som den andra med skillnaden att jag måste koppla upp den här mot elnätet. Genom att dosans batteri går att ladda... behöver jag inte byta det förrän om tio till femton år och det är så klart en fördel!!

Men det är inte så många som kommer i åtnjutande av den här sortens hjälp... det talade Annika om när vi hade telefonkontakt tidigare i veckan! Hon befann sig då i Luleå där de opererat fem patienter under dagen... sjukhusen köper in den tjänsten av Annikas företag och de har tre personer som reser runt och är med på alla operetioner där man ska använda den här medtoden! Hon sa också att hon aldrig varit med om... att nån kommit till slutgiltig operation sååå fort som jag! Så det är bara att tacka sin lyckliga stjärna och vara oerhört glad... och det är jag!!

1 kommentar:

  1. Så härligt att läsa att det fungerar.
    Har försökt skriva kommentar flera ggr men får det inte att fungera.
    Ha det gott//Eva

    SvaraRadera