lördag 20 juni 2009

Midsommarregn...

... har vi haft och lite sol däremellan! Men man kan ju inte få allt här i världen! Vi har också haft den enorma turen att få var sin sommarförkylning med alla tillbehör... som hosta rinnande näsor och ont i huvudet och kroppen. Vi har inte en aning om varifrån vi fått det... så vi kan inte tacka vederbörande!! Men förkylning går ju över i sinom tid så det är ju inget att gråta över!

Min "vanliga" huvudvärk håller sig borta med hjälp av electroden med dosa. Jag vågar knappt skriva det av rädsla för att reta upp den högre makt... som lät mig få den här hjälpen!

Trädgården har fått vara under helgen av förklarliga skäl... dels regnet och förkylningen har satt stopp för övningar som plantering och ogräsrensning. Men det går sakta framåt i alla fall!

3 kommentarer:

 1. Hej Bibbi!
  Det gör inget att bilden är stor. för den var så fin ; )

  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tråkigt med förkylning - men härligt att läsa att elektroden gör sitt jobb!

  Hoppas ni har lika fint väder nu som vi har, nu är oktober som bortblåst och i helgen är det utlovat hela 29 graders värme i mina trakter, jag säger då det!

  Men vi njuter i trädgården jag och Hugin nu när jag efter många dagars jobbande äntligen har lite ledigt... tur att jag jobbade i midsommar då vädret var trist så jag är ledig nu när vädret är kalas!

  Klia lite på flickorna från mig (speiellt på magen på liten skendräktig Hilda)

  Kram Anne & Hugin

  SvaraRadera
 3. Ja visst kan jag spara frö fråb vallmon.. vill du ha den röda fransvallmon eller den som jag ahde på bild idag.. men det tror jag är samma som du visade...lite aprikos färgad med mörkt inni..du får sända adressen åt mej på gmail..

  SvaraRadera