torsdag 7 februari 2013

Immi firar 25000 besökare!

 
Skynda att fynda... eller ha lite tur... rättare sagt!
 
Immi lottar ut såna små söta förvaringar (hur många vet jag inte) till den som har turen vid dragningen!! Grattis till dina många besökare Immi!! 
 
 
Här är ordningen någorlunda återställd ... men lite oro finns över att såret inte håller tätt och en stort hematom på ett olyckligt ställe. Men ett planerat besök på vår eminenta vårdcentral i morgon kan kanske lugna lite... hoppas jag.
 
Jag har slitit med snö idag... massor av snö. Bara den långa gången från uppfarten till huset fick mig att krokna... och då var hela uppfarten kvar med ihoppackade drivor. Jag skottade drygt halva ytan...från garaget och mot vägen för att vår vägskottare skulle kunna fösa massorna med sig när han kom. Det var inte den bästa sysselsättningen jag kunde ägna mig åt... men ibland får man göra saker  ändå. Km kan ju inte fixa röjningen på många veckor än och när han kan är väl snön ett minne blott! Men det mesta brukar ordna sig... så jag oroar mig inte så mycket över såna världsliga ting! Fast SMHI:s prognos över vädret framöver var ju inte så rolig förstås... med hotet om upp till 20 cm snö innan söndagen!!
 
Nu ska jag krypa ner i min uppvärmda säng och sova så jag orkar med morgondagens vedermödor med snö och annat!
 
Pulsa omkring lite försiktigt när ni är ute.
Kram
Bibbi
 


4 kommentarer:

 1. Usch... jag har starka minnen av sår som inte alls höll tätt... men du, det ordnade sej till slut, så hav förtröstan!

  Snöskottning är ett elände, kan inte komma på nåt som är bra med det. Bara nödvändigt. Och ont.

  Men bättre tider kommer, om än det dröjer lite.

  Kram å kli!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, färska är de ju också...dina minnen! Det är nog inte så eländigt som det ser ut... för ser ut gör det verkligen. Men de får titta på det i morgon för sen är det ju helg igen!

   Snö är bara vackert att se på... inte att skotta!
   Kram och kli!!

   Radera
 2. Hemma är han och kollas i morgon - det blir nog bra det hela hoppas jag verkligen.

  Snön igår var inte alls så rolig, tung och eländig - jag orkade bara lite skottande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg bra ut enligt "distriktan" Tillbaka för koll på mån. De går riktigt på tå nu... tror jag!

   Snöskottningen ska du ta väldigt försiktigt med! Finns ingen bonde i närheten som kan hjälpa dig lite med det? Trötta bara inte ut dig!!
   Ha det och klia skägg och anka

   Radera