tisdag 11 mars 2014

Nog är våren här...

... hoppas att det inte är bara tillfälligt!


En blåsippa har jag sett idag... en enda!! Jag fick en ingivelse att jag skulle göra en avstickare till vårt säkraste blåsippeställe idag och minsann fann jag en... men bara en!!

 
Hemma i rabatten blommar julrosen med vita vackra blommor och snödropparna har slagit ut  för fullt. Men sen är det slut med nyheter av det slaget!
 Annars är det lite avslaget här för tillfället. Jag har fått sååå ont i ryggen och det är ju inte så värst lämpligt nu när mannen i huset är nere för räkning med sin ischias sen ett par månader tillbaka! Men jag traskar på med hundarna och hoppas att mitt onda snart är över!

Jag går på halvfart även med sömnaden... men några stunder om dagen kan jag sitta vid maskinen. Ett brev ifrån Gunilla W. kom i slutet på förra veckan och det innehöll material till "Snenessen"... så jag har pillat lite med det och jag bloggar om det i morgon!.

nu är det dags för en tur med hundarna i det underbara vädret vi har just nu! Det är rena rama vårvärmen och det är ju ett måste att ta vara på den tiden!

Ha det gott och ta hand om er.
Kram
Bibbi

8 kommentarer:

 1. Åhh, har du hittat en blåsippa, jag får nog gå ut och leta imorgon om det finns några här nere....Tat lugnt med era ryggar, men det är bra att traska på vad man orkar! Kram...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att jag hann före dig där nere i söder??! Men... söker du så finner du... säkert många! Nej man ska inte ta det lugnt med ryggar... man ska ju röra sig och stretcha fast det gör ont! INTE sitta!
   God tur med spårningen!
   Kram

   Radera
 2. Jag är väldigt avundsjuk - du bor faktiskt norr om mig! Underbart söta bilder - åh, så vårliga!

  Inte kul med ont i ryggen och med mannens ischias, hoppas värmen råder bot på båda. Fast då kommer all pollen och bråkar med dig, det är ändå orättvist att den finaste årstiden ska föra med sig sådant!

  I morgon är det visst en alldeles särskild kråkdag, tror jag bestämt! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl första gången... i så fall! Men jag tror ju att det är så att du inte sett dem eller varit på rätt ställe!
   ryggar och pollen jo jag tackar för påminnelsen. Den är redan noterad och antihistamin finns på lager!
   Jo du har så rätt kråkdag i morgon!
   krya på dig och klia Ankan lite!

   Radera
 3. Vilket härligt hav av snödroppar du har...VACKERT!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du inte fått några än då?? de är jättefina och jag njuter!
   Kram till dig

   Radera
 4. I söndags letade jag efter blåsippan men den hade inte tittat upp än. Kanske nästa helg till dess får jag njuta av Dina vårblommor.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag hittade jag massor! de är så pyttekorta att de knappt hittar upp ur fjolårslöven... men de finns där! Hoppas bara att de inte fryser bort till helgen!
   Kram

   Radera