tisdag 26 juli 2011

Min servettbox...

...till tävlingen som Annika anordnar... är färdig.


Det var inte såå lätt att bestämma vilken färgskala jag skulle använda... men jag fastnade för rostfärgat och frukttema.
Att göra allt ifrån kartong till lock var roligt. Nu hoppas jag bara på att min idé faller i god jord hos den enväldiga domaren... fast jag är nöjd med mitt alster hur det än går i tävlingen!Flitens lampa lyser i stockrosorna därute vid växthusväggen. De är verkligen idoga i sitt arbete dessa små arbetare och blomman skäms inte för sig den heller.

Så blev det en liten uppdatering ifrån oss i  det gula huset mellan hav och sjö i norduppland som har haft åska på eftermiddagen. Det gillas INTE av husets fyrbeningar det är då säkert!


7 kommentarer:

 1. Det var en söt servettask .
  härligt tyg

  SvaraRadera
 2. Jättefin servettask. Ditt färgval är perfekt. Lycka till i tävlingen.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Snygg servettask!! Härlig blombild!! Hit har då rakt nte åskan hittat, tråkigt nog...
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Så fint tyg i din servettask! Vilka härliga blommor du har i din trädgård. Och helt fantastiska bilder på dem! Vilken fotograf du är, och du verkar behärska din kamera. Att kunna fota så, vore kul.... Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Din servettask är verkligen läcker! Håller med min namne (men med K) att dina bilder på dina blommor och trädgård är jättefina!

  SvaraRadera
 6. Tack... det är sååå roligt med respons på det man gör... vare sig det är bilder eller andra ting!
  Kram
  Bibbi

  SvaraRadera
 7. Visste inte ens att det fanns nåt som servettaskar i tyg...?! *ha ha ha* Borde jag väl begripa att det gör?! Allt går att göra i tyg och/eller papper, såklart!

  Din är superfin! Lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera