lördag 6 augusti 2011

Ett år äldre...

... blev jag i slutet av förra veckan. Åren har jag slutat räkna för länge sen.


Men jag märkte det knappt då jag drabbades av svår magsjuka dagen innan och låg helt utslagen i 12 timmar.  Jag mådde inte så väldigt bra på födelsedgen heller. Så vårt lilla firande fick ställas in... då vi inte visste om det var smittsamt. Men det var bara jag som blev sjuk och bara jag hade ätit en leverpastejmacka kvällen innan jag blev sjuk. Dumt att äta det i rötmånaden!! Det är ju tur att det går över fort... men det är inget man önskar på sin värsta ovän... om man nu skulle ha nån sån!


 Det är roligt att få så fina blommor! Den här buketten står lika fin idag (lördagkväll)som den gjorde på måndagen när jag fick den och det brukar de ju inte göra när det är så här varmt som vi har haft det en längre tid nu!Höstastern står och lyser i sin kruka och ska planteras i en rabatt som jag håller på att ställa i ordning.
Den är maffig och härlig med sin lila färg. Den kommer jag att få glädje av länge... bara den trivs där jag sätter ner den!

Det var en liten rapport i början av augusti ifrån det gula huset mellan hav och sjö i norduppland som kan få regn i morgon... kanske!

6 kommentarer:

 1. Grattis så här lite efteråt! Du får tänka dig blomman jag skickar bildlikt!
  Kram, Kerstin

  SvaraRadera
 2. Tack snälla... den är jättefin...bara så du vet!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Åren är inte så viktiga, men det är alltid skoj att ha en anledning att fira. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Får också önska dig grattis i efterskott, lite tråkigt att du blev sjuk, men det var ju väl att det vände så fort. Ljuvlig bukett du fick på födelsedagen! Stor Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott och vilka fina blommor du fått!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 6. Underbara blommor till en underbar människa!

  GRATTIS i efterskott!

  SvaraRadera