fredag 30 december 2011

GOTT NYTT ÅR!!

Här har varit tyst och inget skrivet... men så blir det ibland och det är inte mycket att göra åt det! Julen har gått och vi har klarat oss helt ifrån den otäcka stormen som drabbat så många! Så det finns alltid nåt att vara glad över! Nu när ljuset är på väg tillbaka kommer nog lusten att uppdatera tillbaka och jag kan damma av kameran och börja ta lite bilder igen.


Något av en tidsoptimist var jag före jul och började sy på fyra juldukar som mina barn skulle få till julen var det tänkt... men se tiden räckte då inte alls! Konstigt... jag som planerat såå bra! Men faktum kvarstod... mitt tidspussel gick då rakt inte ihop . Men nu är de färdiga och det kommer säkert många fina jular efter den här för mina ungar och mig med... så de får nog tid till att använda dem ändå!


Två lacetomtar hann jag i allafall med att sy före julen... de är jättefina dessa tomtar även om det tar en hel evighet att sy dem.

Så kom det en liten uppdatering ifrån det gula huset mellan hav och sjö i norduppland och en önskan om ETT GOTT NYTT ÅR till er alla därute!

10 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig med. Duken och tomten blev jättefina / Lotta

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, vad jag känner igen med tidspusslet. =)
  Jag är världsmästare på att starta saker innan högtider som jul, påsk osv. Fördelen med det är att det är extra roligt att packa upp de "nya" sakerna inför nästa högtid. =)
  Kram på dig och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Så masse flotte ting du lager , her var det masse inspirasjon :O) Kommer gjerne inn her igjen så jeg la meg til som følger. Ønsker deg et riktig Godt Nyttår , klem fra Bente :O)

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara dukar du har gjort, det kommer som sagt flera jular..och lacetomten underbara, vart finns han? Gott Nytt till dig också! Kram..

  SvaraRadera
 5. Klart att det kommer fler jular! De kan ju till exempel fira den 7 januari. Och varför då, undrar du, såklart.

  Jo, det var så att jag fick en beställning på ett julkort... som skulle vara klart den tredje januari, för det skulle skickas till Bosnien och där firar man jul just den 7:e i denna årets första månad.

  Så... tipsa du ungarna om detta!

  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. Tack du Nela för din idé. Vi kommer att träffas nästa lördag för att äta lite och ha lite roligt så vi tar det då Vi kälmmer in alla i vårt nya kök så får vi se om vi får plats att äta nåt! Ca 15 blir vi nog... några lite mindre modeller. Kul blir det!

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År och God fortsättning på dig också och hoppas vi får ett bra Quiltår! Kram

  SvaraRadera
 8. Naturligvis kommer der at bliva MÅNGA jular !!!!

  ETT GOTT NYTT ÅR til dig også, Bibbi.

  Det er en söt, söt duk, du har gjort. Så enkel og så söt. Den må barnen dine blive glade for og sikken en tomte. Den var STOR :-)))

  Ha' et härligt 2012.

  Knus
  Vibeke i DK

  SvaraRadera