torsdag 8 december 2011

Hjärtetågets sista tur...

... går nu för min del... tror jag!


Det är ju bara såå roligt att göra de här små hjärtana... men det finns ju mycket annat som ska göras nu när dagarna rinner iväg mot julen... så det är nog dags att ta itu med andra saker.

Igår fick vi den första snön och allt blev mycket ljusare när backen färgades vit. Fast det följer ju med sånt som inte är så roligt när snön kommer... det är halkan... som jag inte gillar. Hundarna ska ha sina promenader oavsett vilket väglag det är... så det är bara att sko på sig riktiga sulor. Det står inte på förrän man måste ta till de riktiga "dubbdäcken". Hellre det än att plötsligt ligga där med ett brutet ben eller en hjärnskakning! Man blir lite mindre rädd för vad andra ska tycka när man blir lite äldre och då kan man ha dubbar på skorna utan att skämmas! Så är det för mig i alla fall!!

Idag skiner solen och det är 5 -grader. En fin dag för att promenera ner till havet med hundarna innan den nu korta dagen är slut. Men det är snart dags för vintersolståndet och då vänder det igen... även om det går väldigt sakta i början!

Skrivet i det gula huset mellan hav och sjö i norduppland en solig dag i december 2011

5 kommentarer:

 1. Jättehärliga hjärtan!
  Här har vi också lite snö, så det blir en promenad med hunden efter middagen!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Dina jul-hjärtan är så jättesöta!
  Kram, Kerstin

  SvaraRadera
 3. Så himla söta hjärtan....Tänk att kunna designa så bra själv..Kram Immi

  SvaraRadera
 4. Vilka söta hjärtan du har sytt! Kram

  SvaraRadera
 5. Så söta hjärtan, jätte söta alle i hop :-)

  Du er dugtig, Bibbi :o)

  Knus
  Vibeke i DK

  SvaraRadera