fredag 9 december 2011

Minitåget tog också en tur...

... och jag hängde med!


Jag fick lust att prova på små hjärtan också! Sydde alla fyra på en gång i 140x200 ramen... de är 7 cm med franskanterna. Det gick bra... färdigvända var de ju redan och det var lite svårt att fylla dem med mina oviga fingrar... men det gick det med! Broderiet  är en del av ett lite större... stygnsatt av Aud nån gång i somras... tack för det vännen!
Rosetterna knöt jag hårt runt ett glasögonfodral och sen var det bara att sy fast dem... lika långa allihop!  Nu blir det inga fler hjärtan i år!! I alla fall inte idag på Anna-dagen klockan 23.15!
Nu ska jag lyssna på Karlavagnen innan jag lägger ihop mina gröna! God natt!!...

10 kommentarer:

 1. Såå söta hjärtan som passar bra nu till julen!
  Ha en bra lördag!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Så många söta hjärtan du sytt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina hjärtan, visst är råa kanter snyggt -- Lotta

  SvaraRadera
 4. Men oj vad med fina hjärtan du har sytt, flitig har du varit minsann! Själv har jag tillbringat helgen i Tällberg med god mat och trevligt sällskap. Inte dumt det heller. =)
  På tal om halkan så har jag hört talas om ett par dubbade skor som heter "Icebugs" någonting, används tydligen flitigt av hundmänniskor, riktigt riktigt bra ska de vara. Bara ett litet tips... =)

  SvaraRadera
 5. Hjärtefina!!!/ Kram Irmeli

  SvaraRadera
 6. Strax innan du var inne hos mej och skrev en gullig kommentar hade jag varit här och stirrat mållös på allt fint du gjort på sistone. Det var så mycket att se och jag kunde inte ens bestämma mej för var jag skulle kommentera... och så blev det ingen rad alls. Skäms på mej! Det är ju så roligt när folk lämnar ett litet spår efter sej.

  Så nu gör jag det! Hoppas att allt är bra med er och att ni inte alldeles regnar och blåser bort i denna lite konstiga vinter (som jag gillar... ju mindre snö desto bättre!! *S*).

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Man kan kööööpa, säger jag som inte kan förstå hur sånt fint kan komma till.... du är så skicklig, du! :D

  SvaraRadera
 8. Du verden så flotte hjerter du har laget. Jeg er veldig glad i hjerter og disse likte jeg veldig godt. En utrolig flott blogg du har, masse inspirasjon for oss andre quiltere :-)
  Ha en finfin uke.

  SvaraRadera
 9. Önskar dej och övriga två- och fyrbenta i familjen en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 10. Riktig gott nytt år. Jag glädjar mig til at se, hvad du hitter på i nya året :-)

  De er så himla fine og söta alle dine hjärtan. :o)))

  Knus
  Vibeke i DK

  SvaraRadera