fredag 27 april 2012

Krokusarna blommar för fullt!

De här strimmiga tycker jag om... det kan kanske bli tjatigt att se dem... men jag kan inte låta bli att ta bilder på dem!De ser ut som konstverk kan jag tycka!


 De blå skäms inte heller för sig. Tänk att de kommer lika snällt varje år!


De gula tar andan ur mig med sina enorma mängder... hur orkar de??


 Blåsipporna blommar fortfarande i stora mängder på mina säkra ställen! Jag går dit och njuter av dem. Det är ju ingen idé att plocka dem... de är mycket finare där de står  bland  fjolårsgräs och gamla blad!


De fyrbenta "blommorna" har varit till frissan och fått sig en riktig omgång. Det är allt skönt att ha fått bort lite av pälsena innan den riktiga värmen kommer!
Men att få nån av dem att titta in i kameran är mer än omöjligt. Märta har lyckats med konststycket att lära Hilda samma konststycke som hon själv har använt sig av sen länge!7 kommentarer:

 1. Järnspikar, sicken snygg frissa hon fått, Märta! Hilda ser aningen mjukare ut i sitt hår, eller har jag fel? Mjuk och gosig, såklart!

  Jo du, hur jag hinner? Det gör jag kanske egentligen inte, men det är inte pillerburkarna som tar tid, de är färdigköpta, man bara stoppar i lite godisar och skriver ut en etikett på datorn att klistra på. Det är resten som tar lite tid... *S*

  Om man inte grejar så mycket med sånt där som städning och fönsterputsning och sånt som andra människor tycker är viktigt, utan håller sej till hundpromenader och pyssel... ja, då hinner man! *ler*

  VACKRA bilder här, precis som vanligt!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt Hilda är lite mjukare och inte riktigt lika nyfriserad som Märta är!

   Du Nela... inte trodde jag att du är glasblåsare... också :D Men det måste vara mycket jobb även om du inte blåser flaskorna själv!!

   Fönsterputs och städning kommer långt ner på priolistan här också
   Nu är det roligt att fota igen!! Tack för dina fina ord!
   Kram

   Radera
 2. Härliga bilder, både på blommor och hundar.
  Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Du tar ju sååå fina bilder du och har en underbar natur att fota i! Nu är det roligt att gå ut med kameran igen och då mår jag bra!

   Ha även du en fin helg och håll undan dina fötter ifrån små hovar!
   Kram

   Radera
 3. Så mycket vår , härligt att få njuta av dessa fina bilder denna regn tunga dag som vi bjuds på i skåneland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har det varit en jättefin dag... fika ute äta ute det är gott det!! Gräva lite kratta lite... få ont i ryggen så klart!! Men det går ju över!
   Ha en underbar söndag och klia skäggen!
   Kram

   Radera
 4. Verkligen fina bilder på krokusar, blåsippor och friserade skägg. Hilda är en liten mjuk, härlig ulltott jämfört med svintofina Märta! Profibilder är fina de också!

  SvaraRadera