onsdag 13 juni 2012

Hon väljer sin ställen...

... där hon vilar... den vovven!


Inte skäms hon det minsta när hon trampar ner pärlhyacinterna för att ligga skönt i rabatten!! Näe då... hon är allt lite egensinnig den lilla kråkan! I rabatterna ÄR det skönt, så de så! Lite lagom svalt åt magen... annars krafsar man bara lite ju! Det är ju lite synd om henne dessutom... hon löper. Bilden tog jag i helgen  då det gick att vara ute!!


Rododendronknoppen har brustit, men ännu inte slagit ut riktigt... och den är redan vacker att titta på!Aklejan är mer som ogräs... den bara kommer överallt. Men den blommar fint så den får stå... så länge!!


Besöket hos doktorn gick bra och renderade i lite mer piller och förhoppningsvis mindre svullna fötter.
Det hela kan vara ett tecken på hjärtsvikt och en del prover ska tas i morgon... sen får vi hålla tummarna för att det inte är nåt sånt. Stödstrumpor ska han ha så klart och det är ju skönt så här mitt i sommaren... men de hjälper ju till att hålla svullnaden borta så det får bli så! 

Men några journalanteckningar ifrån senaste sjukhusvistelsen hade inte kommit till vårdcentralen. Så det var ju inte såå konstigt att L inte fått nån kallelse för uppföljning på hemorten. Det tyckte doktorn var under all kritik och jag är böjd att hålla med! Men nu sätter vi vår lit till små tabletter som ska göra sin verkan.

Regnet har vräkt ner under dagen ... visserligen i skurar men rätt täta såna. En tårta har jag gjort... då L har födelsedag idag och vi har haft lite besök. Men kaffet fick drickas inne då det är kallt och blött ute. Inte ens hundarna ville vara ute idag!

Nu är det tätt på given med uppdateringar... men det går väl snart över om jag känner mig själv rätt! Fast jag har kanske bättrat mig... vem vet??

Ta hand om er  och kram ifrån mig.
Bibbi
11 kommentarer:

 1. Man ska uppdatera när man känner för det och inte nån annan gång alls. Så skriv när du har lust och låt bli annars!

  Men du, allvarligt talat... det ÄR smakskillnad på bilarna. Oavsett om du bott granne med Ahlgrens elelr ej! Så det så. Smaka får du känna! *S*

  Kram och kli1

  SvaraRadera
 2. Är du vaken än du?? Jo... jag tror dig. Men jag brukar inte hinna känna smaken när jag äter såna! *S*
  Detsamma till er!

  SvaraRadera
 3. Födelsedag som firas med läkarbesök, hm! Men det var bra att det renderade i något och att det kom fram att uppföljningen inte fungerat. Firandet fick ju bli hemma sen . I Spånga var det gassande sol hela dagen och där blommar rhododendron för fullt.

  Underbar bild på Hilda i pärlhyacinterna! Vad gäller bilarna visste inte jag heller att de smakade olika eftersom jag kör in en näve i taget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo... här firar vi på udda sätt! Så klart att allt blommar på Spånga!!
   Hilda gillar blomsterrabatter hon och du har helt rätt... en näve åt gången! Inte kan man plocka efter färg heller!

   Radera
 4. Hon är så söt den lilla kråkan där hon ligger i rabatten, det är bra att vara hund då får man plats för vem skulle inte vilja ligga där och lukta på blommorna :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Åse man skulle vara hund!!

   Radera
 5. Inte kan man bli arg på en sån sötis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt inte kan man vara arg på henne... hon är ju min skugga den lilla kråkan!

   Radera
 6. Gosan. Vem skulle inte vilja sova på en blomsteräng? :-)

  SvaraRadera
 7. Ja... vem skulle inte vilja göra det istället för att balansera på en stege och måla innertaket på uterummet... jag bara undrar??
  Kram

  SvaraRadera
 8. Ohh en sån gosig plats hon hittat, helt värdig en fin dam ;)
  Stor KRAM till dig!!
  //Lizzan

  SvaraRadera