fredag 19 oktober 2012

Nå´t blev det...

 ... så klart även för mig!


De där remsorna ger mig ingen ro... jag måste bara sy fler. Det här är Scrap Basket Paddle Wheel. Lika rolig att sy som de andra jag gjort i höst. Snart är våra håriga plädar utbytta och livet blir lite lättare att leva. Åtminstone blir städningen enklare då quiltplädarna inte suger åt sig hundhåren lika mycket som ull- och fleceplädar gör. Mackningen och quiltningen är ju kvar än så länge... men det ska snart vara gjort även det.


En enkel duk hann jag också med att sy under våra härliga sydagar. Några UFO:n blev också avslutade och sånt är ju alltid skönt! Den högen behöver jag gräva mer i framöver.

Den här veckan har det varit ett väldigt farande fram och tillbaka med en massa saker som bara måste göras. Hundarna har blivit trimmade och bilen har fått på sig "vinterskorna" och allt tar ju sån tid när man bor utanför stan. Men det får man ju ta när man har förmånen att inte behöva bo mitt i stan!

 Jag känner ändå lite stress över att inte ha städat undan allt ute än... regnet har ju hindrat allt sånt arbete hittills. Men i morgon ska jag ta ett nappatag med det... så jag slipper tänka på det. Ljusslingorna ska upp i träden också innan det blir för kallt om fingrarna att göra det! Sen är det bara att ju tända dem när det blir så dags! Tänk om jag hinner med att ordna med sån framförhållning... det skulle vara skönt det!

Vädret är ju lite lynnigt... men det är varmt för årstiden så det är väl bara att vara nöjd så länge det varar! 10-12 grader är ju inte så tokigt i senare delen av oktober? Där ser ni... det finns alltid nåt att vara glad över!!

Nu ska jag iväg på ett möte med John Blund och jag behöver inte gå så långt!! Bara till sängen som står och väntar med rena fina lakan dagen till ära!

Kramen från mig till er!
Bibbi26 kommentarer:

 1. Men, så mycket fint du han med att sy!
  Jag undrar verkligen om det bara är jag som behöver vila lite dessemellan;-)
  Här har det regnat så parasollerna står kvar i väldans många trädgårdar.
  De hinner inte torka mellan regnvädren.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag HAR vilat den här veckan... ifrån sömnaden i alla fall! Så jag känner mig inte såå träffad :D Regnar gör det här med mellan varven...just nu är vi i det där "mellan"! Undrar hur mycket vatten det finns däruppe?
   Kram till dig med

   Radera
 2. Fina remsblock har blivit till en fin kvilt!
  Löparen är jättelyckad.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunilla! Det är roligt när det blir nån gjort i det här huset!
   Sonen blir nog nöjd med löparen!
   Ha en fin helg
   Kram

   Radera
 3. Vilken snygg topp du sytt och duken ser allt annat än enkel ut. Den är jättetjusig. Lila är ju min färg. Skönt att få klart några UFOn också. Undrar när jag ska komma mig för att göra det. Just nu står de undanstoppade i en plastback på balkongen så där står de inte ivägen förrän frampå vårkanten :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du Wivi! Lila är inte min färg... men hos ena sonen passar den! Dessa UFO:n gör livet lite surt när man inte tar tag i dem nån gång... jag har allt en del undanstoppat jag med! Men... den dagen den sorgen!
   Ha en skön helg!
   Kram

   Radera
 4. Finfint täcke. Tänk att så enkelt som remsor kan bli så snyggt. Duken går inte av för hackor den heller. Bra jobbat på din syhelg.
  Önskar dej en trevlig helg den här veckan också :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar dessa remsor och allt som kommer ut ur dem!!
   Hoppas att ni har bättre väder än vi har!!
   Ha en härlig helg och fota nåt snyggt!
   Kram

   Radera
 5. Åh, så fin den lila duken var som Du har sytt. Jag tycker att det var fint med de vita stjärnorna som Du applicerat på duken.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du gillar duken!! Den är ju så enkel att sy!
   Ha det gott och njut an höstfärgerna!
   Kram

   Radera
 6. Din remstopp gillar jag verkligen och försöker få mig en uppfattning på hur du har gjort, men där gick jag bet. Duken är också jättefin! Så bra att du också hann med en del UFON på dina sydagar! Kram

  SvaraRadera
 7. Den är absolut enkel att få till... de är allt roliga att sy och det blir ju fint resultat! Prova!!
  Skön helg till dig!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Både topp & duk är sååå snygga!
  Kram Lena i Kungsängen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena! Vad roligt att höra av dig :D
   Kram

   Radera
 9. Vackra alster från dina fingrar och symaskin, igen och igen och igen! Du är så duktig!

  Jag ler... en gång skrev du nåt om alla fackuttryck som används inom scrapbookingvärlden, men det är ta mej tusan lika många i din bransch! UFOn??? Gissar att det inte alls är såna som ev flyger omkring i rymden?! *S*

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 10. Tack Nela! Vi får beundra varandras alster vi... jag kan en sak och du en annan! UFO:n står för engelska uttrycket "Unfinished objects" (inte färdigställda saker) som ligger bra i skåpet:D Det är inte så lätt att veta vilka uttryck som används i våra hobbies!
  Här regnar det... minst sagt!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle kunna överföras till min värld också, men jag gör alltid klart det jag håller på med innan jag börjar med nästa projekt. Annars får jag helt enkelt inte plats med grejorna! *S*

   Det regnade här också, i går kväll och i natt. Men nu har det slutat. Skönt. Blir det bara lite ljusare ute så ska jag ge mej ut med Idafian.

   Ha en skön söndag!

   Radera
 11. Nå't blev det... haha, du är för roligt! Jag som trodde att du mest bara hängde på denna gång utan att göra något själv. I stället trollade du igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trollade... var väl att ta i, men jag ville visa allt det andra fina först. Jag kan ju inte bara "hänga på" varje gång :D
   Ha det gott och bada inte (ute) mer nu!

   Radera
 12. Härliga färger och jättesnygg "julduk"
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lila är snyggt....men inte "mina" färger... lite synd kan jag tycka ibland!
   Ha det gott!

   Radera
 13. Åh vad du är flitig och duktig, jag som inte ens kan sy i en knapp ! Härliga alster är det som du visar .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åse! Jag har sagt det förr och säger det igen... jag kan sy och du har andra kvalifikationer... som jag antagligen inte har!!
   Kram och klia dina fina skägg!

   Radera
 14. Rena lakan har jag också nu. Väldigt vad man kan ta sej för en massa saker vissa dagar, medan man andra dagar bara blir trött och aningen handlingsförlamad.
  Ha det allra bäst!

  SvaraRadera
 15. Jag är nog drabbad av det senare alternativet just nu!! Går bara omkring och tittar på allt jag borde göra!
  Kallt... men solen skiner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte tror jag att du glömt bort mej, heller.
   Fast vet du... i den andra bloggen står det lite om mitt vanliga liv. Det om operationer, hundar å sånt.

   Det är lite halvjobbigt nu.

   Radera