tisdag 16 oktober 2012

Sydagar i GårdskärNu kommer äntligen ett livstecken ifrån mig! Jag har varit på sydagar i Gårdskär och haft väldigt trevligt! Vi var 17 glada quiltare som strålade samman och sydde så det glödde! Det var en hel massa saker som såg dagens ljus under de där dagarna. Jag är så glad över att jag kunde vara med om denna träff och alla fyra dagarna dessutom!! Bilderna jag tog visas utan nån speciell inbördes ordning och jag är väldigt imponerad av den skaparkraft som visade sig under de där dagarna!


Det här är bara en del av det som syddes... men det kommer mer i morgon. Jag måste erkänna att jag var fullständigt slagen till slant  när jag kom hem på söndagseftermiddagen. Jag hade ont överallt och orkade inte tänka på att titta på några bilder och än mindre göra nån uppdatering. Men att jag kunde vara med alla dagarna är ju ett under i sig och jag är väldigt glad över det! Att få se många för mig nya ansikten är väldigt roligt. En del hade bloggar som jag tittat in på tidigare och det var roligt att träffa alla! Det blir inte mer än så här idag... men det kommer mera!!

Kram från en trött... men glad Bibbi.

12 kommentarer:

 1. Så många fina saker du fångat på bild.
  Visst är det roligt att åka på "sykollo" och träffa likasinnade.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... "sykollo" var ett bra ord och roligt var det om än oändligt tröttande för den som inte är van vi "kollo"!! Fin skar tillverkades... helt klart!
   kram

   Radera
 2. Det var så roligt att Du kunde vara på sydagar i Gårdskär, tycker jag. Att insupa andra glada syintresserades entusiasm är stärkande, eller hur? Det var lika trevligt som alltid att läsa Ditt inlägg i Din blogg. Jag har "saknat" Dig Bibbi!

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du saknat mig... jag har inte varit långt borta bara frånvarande!!
   De här dagarna har varit otroligt givande!!
   Ha det gott i höstrusket!

   Radera
 3. Det kan vara väldigt jobbigt att vara borta en helg helg och sy... men samtidigt får man ju sina batterier laddade med massor av positiv energi. Synd att jag inte kunde vara med i Gårdskär den här helgen. Men vi kanske ses nästa gång?! Kramar Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer du nästa gång?? Kul ska det bli att träffa dig! Men... vet vi att det blir en nästa gång då? Fast vi kan ju ta det för givet och då blir det ju så klart! Roligt att det varit det kan du tro!!
   Kram

   Radera
 4. Åh så härligt att du kunde vara med alla dagarna och vilka alster, verkligen fina ! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Åse det verkar som om det går framåt med den här kärringen!! :D Mycket fint blev det!
   Kli till skäggen och kram till dig!

   Radera
 5. Så härligt för dig att du kunde vara med på en trevlig syträff och träffa likasinnade är en lisa för själen. Ser fram emot fler bilder, hoppas du kan ta igen dig och vila upp dig några dagar! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler bilder blir det och roligt var det!! Bättre än en hel burk med vitaminer för min del!! Jag har nog vilat upp mig nu tror jag!
   Kram

   Radera
 6. Visst är det härligt att få träffa nya människor och se vad andra syr och lära sig en massa nytt!Skoj du kunde vara med! Vilken härliga alster du visar upp, väskan var ju jättehäftig!Säger en väskoman:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj... jag önskar vi kunde ses på nån sån här sammankomst... kanske nånstans mitt emellan nån gång!! Roligt var det så det räcker länge!
   Kram till dig!

   Radera