torsdag 26 juni 2014

Var är värmen??

Inte här i alla fall!! Men om sanningen ska fram så har vi i alla fall haft 12-13 grader idag! Det är ju ganska futtigt om nån frågar mig!

 
Det är allt gott att ligga på gräsmattan och ha det totala kollen över vad som händer! Märta är den som tagit på sig ansvaret att kolla vilka som rör sig i närheten!
 
 
Hilda är den som oftast startar "skvallerskällandet" när nån närmar sig ute på vägen! Väl uppe i stenpartiet vet de väldigt väl att vi inte kommer åt att tysta dem! När jag tog bilden var hon lite upptagen med att lyssna på ett oljud som hon inte gillade och vid såna tillfällen blir öronen extra lätta!
 
 
Rosorna har sig allra finaste blomtid nu! Men bladlössen är ett gissel i år och det är omöjligt att hålla dem stången. De finns på allt som växer detta år!
 

 
Nu har KM kommit en bit på väg med sin onda rygg! Det är väl på tiden den långa tid som gått! Igår var han till Uppsala och blev undersökt av en ryggkunnig sjukgymnast. Undersökningen skulle ligga till grund för en patientkonferens med ryggspecialister idag. Man ska överlägga för komma fram till  bästa åtgärd i förhållande till de skador som upptäckts. Så i nästa vecka ska det komma ett brev med besked om vad man beslutat sig om att göra!
 
 
Jo minsann... jag plockar in lite blommor ibland... även om jag tycker bättre om att titta på dem där de växer! Kirskålens blommor är så skira och fina nu så jag använder dem i mina buketter. Schersminbuskarna är nu översållade med blommor och de är ju såå fina och doftar dessutom väldigt gott.
 
Då blev det en liten uppdatering idag  även om jag inte hade så värst mycket att skriva om.
 
Allt gott till er!
Kram
Bibbi6 kommentarer:

 1. Härliga bilder, här nere är nästan alla blommor överblommade, trots att sommaren lyser med sin frånvaro...Kram Immi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju lite sorgligt när blomningstiden är över... men än låter sommaren vänta på sig här uppe också!
   Det är väldigt konstigt kan jag tycka... men juli kanske blir bättre.
   Kram

   Radera
 2. Oj, hade ni såpass mycket svalare än inåt landet! 17-18 blev det är och gör varmt mig att klippa gräs hemmadärborta eftersom jag kom dit mitt på dagen. Ska försöka bli tidigare idag.

  Det var då för väl att det börjar röra sig vad gäller ev operation. Fast från beslut nästa vecka till handling kan det väl tyvärr fortfarande bli långt.

  Så fina rosor, både de röda och grå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo så är det. Det kan skilja 5-6 grader bara vi kommer in till Skutskär! Orättvist kan jag tycka! Men vem ska man klaga till? Metrologerna vill ju inte vara klagomur!! :D
   Vi får vänta och se vad de tänker hitta på med "gubben"
   Ha det gott och vila dig lite!

   Radera
 3. Bra nyheter att nåååågot händer iallafall, när det gäller onda ryggen.

  Kallt är det här hos oss också och jag önskar mej så lite värme och badtemperatur! Det är ju nästan juli och vi borde vara mitt i sommaren. Ja, det är vi väl, men lite varmare sommar, alltså.

  Om du inte tycker dej ha något att skriva om så är det en fröjd att komma hit och se på fina hundar och vackra blommor!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Badtemperaturen lär inte bli nog hög för mig tror jag!
   Vi väntar tålmodigt på att få höra vad de tänker sig göra. Det är ju viktigast ATT de har nåt förslag!
   Kram till dig

   Radera