måndag 16 mars 2009

Ett nytt rum i mitt liv...

Jo... Det här blir mitt kreativa rum där jag får göra vad jag vill. Här kan jag visa det som samlats i lådorna under många år. Allt finns förstås inte kvar... av allt det jag sytt under åren och det finns inte heller bilder på allt. Jag ska leta igenom det som finns och se om det inte kan bli en del att titta på... för den eller de av er alla därute som kommer in här och kikar runt!!

Jag har sytt i nästan hela mitt liv... men 1996... då vi skaffade vår första dator... då fick symaskinerna stå och samla damm... för att sedan plockas undan. Jag blev helt absorberad av detta nya som kom in i mitt liv. Jag lärde mig en del av datorns alla mysterier... tog datakörkortet och gick vidare till Webdesign. Jag bara skulle göra min egen hemsida och med mycket envishet fick jag till en hundsida till våra hundar.

Sen kom min sida på försök... liggande under samma domän som hundarna. Nu har det rullat på ett par år... men så blev jag sjuk för 1½ år sen och sen dess har hemsidorna fört en tynande tillvaro... precis som jag. Men nu har jag sett så många fina bloggar att jag ska försöka med det istället. Det verkar ju vara enklare än att sköta om en hemsida!!

Så nu är jag här för att försöka göra en så fin blogg jag bara kan och hoppas att jag ska kunna locka hit nya besökare. Jag håller på att samla ihop bilder som kan göra sig bra i min alldeles nya miljö.

Om du råkar titta in ...så känn dig varmt välkommen. Ännu så länge är der lite torftigt... men det blir snart bättre!!

1 kommentar:

  1. Kommer att följa dina förehavanden här med stor spänning!

    SvaraRadera