torsdag 19 mars 2009

Julen varar väl till påska...

... jo hos oss gör den nog det... för julgardinerna hänger fortfarande i vårt köksfönster.Det har väl sin förklaring i att jag inte är så värst kry... förstås! Men de kanske hinner plockas ner innan det blir påsk... så blev det i alla fall till förra påsken. Då kom min yngsta dotter hit och fixade det... plus påskstädningen! Men i år ska jag försöka greja det själv!
Bilden är tagen till jul när gardinerna äntligen blivit färdiga... därför står adventsstaken på bordet.En närbild på julstjärnebroderiet.


Här har vi en bild på sommargardinerna som jag sydde för två år sedan också de i lappteknik och applikation efter ett mönster från AnnAka. Tygerna fanns i lapplådan så det var bara att sy!
En närbild påapplikationen visar hur duktig AnnAka är på att komponera mönster enkla för oss att sy!

Sen kommer ett par gardiner som jag sydde till förra sommaren... med tema från broderiet jag använde... en kaffekvarn och även här fanns tygerna i lapplådan förutom de med kaffepannor på som jag köpte till detta projekt!
Även här kommer en närbild denna gång på broderiet med kaffekvarnen!

1 kommentar:

  1. Du kan, du! göra de mest fantastiska gardiner! BÅDE lappar och broderier... INGEN i hela världen har snyggare gardiner än du!!!

    SvaraRadera