torsdag 1 november 2012

Lite nytt i fåtöljen...

... kan behövas i min stol som även används av fyrfotingarna i familjen!!


Remsorna ligger på fortfarande... det blev ju lite kvar efter min pläd och då passade det ju bra till fåtöljen! Jag gillar att sy av remsor... det är ju såå roligt!!

Fåtöljen blir lite ansträngd av att både Märta och Hilda gillar att ligga i den. Nu blir det lite lättare än innan att hålla rent och snyggt, så även jag kan sitta där när jag vill läsa eller lyssna på en talbok! Det är rättvist... tycker jag, fast det egentligen är min fåtölj... ju! Våra hundar är allt lite bortskämda som får ligga i både min  och husses säng... när de är bäddade förstås! Vi är ganska vana vid att ha hundhår överallt... men ibland blir det lite väl mycket av den varan!

Annars är det sig likt... symaskinerna stirrar på mig och tyghögarna vill nog bli till nåt annat än högar! Men jag kan liksom inte komma till skott med nåt utan hjärnan jobbar för högtryck med en massa annat. Ett virrvarr av "måstegöra" saker, funderingar över den kommande operationen, hur blir det med julen, bakning, städning och allt i en enda röra. Sen vet jag jag ju nånstans att det löser sig... det blir jul oavsett om jag bakar eller inte! Det är bara att stänga av hjärnspökena... men jag hittar ju inte den knappen!!

Äsch... jag tror att jag går och lägger mig, drar täcket över huvudet  och hoppas att sömnen överfaller mig!! Sen får det bli en bättre dag i morgon och en del ska väl ändå bli gjort. Nåt roligare än att städa kanske. En tur in till stan för att besöka tygaffären kan vara ett lagom projekt... ja så får det nog bli!!

Sov gott  alla goa vänner och var rädda om er!
kram
Bibbi

12 kommentarer:

 1. Fint ska både fru och hundar ha;-)
  Naturligtvis!
  Du har ju mitt Skype, ring om du vill!
  Kanske kan vi inspirera varandra!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska vi ha det fint! Du är omtänksam du Maja... jag kanske tar dig på orden rätt som det är för att få prata lite och få lite inspiration!
   Kramen till dig!

   Radera
 2. Snygg fåtölj!
  Hoppas du får sova gott hela natten.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Wivi... jag sov faktiskt som en stock och sitter skönt i min fåtölj... när den är ledig!
   Kram

   Radera
 3. Så mysig den ser ut, fåtöljen! Du får alltid en massa gjort, så där i märkligt förbigående! Tänk sen vad skönt det blir när operationen är klar och det läkt, då är du som ny igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det blev bra tycker både "tjejerna" och jag. Inte blir det så mycket gjort... men ett och annat ändå! Sen blir det kanske turbofart :D
   Du ska ta det lite easy och krya på dig!

   Radera
 4. Jag vet ju inte hur fotöljen såg ut innan, men nu ser den ju ut som ny. Ja, klädseln är ju faktiskt ny! Den ser så härligt inbjudande ut, den stolen.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var helvit ibland mellan tvättarna!! Nu är den lite roligare och håller sig lite bättre...tror jag!
   Ha det gott

   Radera
 5. Stolen blev suveränt fin och ett besök i tygaffären kan säkert vara en lisa för själen. Ta det lugnt du, allt kommer att bli bra. Julen också, det är jag säker på!

  Kram å kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så bra det kan bli ibland... lätt att ta av och tvätta när det blir så dags!! Jodå... det blir allt jul hur man än slingrar sig!!
   Ha en skön helg!

   Radera
 6. Stolen blev jättefin. Sedan är det så att det blir jul utan hembakat. Det blev det hos oss förra året för då orkade jag inte baka ens en liten kaka,men jul blevdet ändå. Maria i Falun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så mätt Maria! Julen kommer på datumet den! Man kan damma av lite på bordet kanske och köpa en kaka! :D Nä... det är inte så farligt och allt går!
   Vad roligt att du kikar in! Hoppas att du mår bättre nu än du gjorde förra julen!
   Ha en skön helg!

   Radera