lördag 8 december 2012

Bus bus bus...

Bambibus lagom till jul!!


Gå in på Bambis blogg och var med du också!
Fina tyger från Annalunda att vinna!!

Ett bus med fina tyger att vinna är ju oemotståndligt så jag är med så klart... sen får vi se när jag kommer igång med att sy igen!

Resan till Uppsala gick bra även om det var som att åka på en gammal tvättbräda hela vägen i den skramlande bussen! Men det var ändå bättre än att köra själv de 20 milen fram och tillbaka... dessutom finns det aldrig några parkeringsplatser lediga vid detta stora sjukhus! 

Stygnen är borta och såret har läkt fint och jag har fått tvätta handen med tvål och vatten... för första gången på två veckor!! Det var som en dröm... kan jag säga! Men det nya förbandet med skena i på insidan av handen är stelt som ett bockhorn! Och min hand så eländigt känslig som 1800-talets frökenhänder (tror jag)... så det blev till att stiga upp mitt i natten och bädda in handen i fibervadd för att kunna sova alls! Det är till att vara känslig minsann!! Men det går ju trots allt framåt och min UVI är på tillbakagång så jag överlever... igen då! :D 

Idag ska vi ha terminsavslutning men "glöggmingel" Hemma hos Ankie... en av deltagarna i Quiltkramarna som vi i vår sygrupp ju kallar oss! Det ska bli trevligt och det passar ju bra att vädret har lugnat ner sig och det är bara - 6,5 grader!

Hastigt skrivet innan lunchen ska fram på bordet då hussen och hundarna Hilda och Märta snart kommer hem ifrån sin promenad!

Kram 
Bibbi

5 kommentarer:

 1. Tack, Bibbi för uppdatering och vad bra att du tog de skramlande bussen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv!! Ta det nu lugnt så ska du se att det ordnar sig!

   Radera
 2. Så bra att du känner att det går framåt med handen. Minns att jag jämförde vecka för vecka och kunde glatt märka att det gick framåt med mina knän. Skönt att få vaska av handen. Minns återigen när jag hade stödstrumpor i sex veckor som snabbt skulle på efter dusch, svåra och eländiga var de att få på. Allting går. Ta det lugnt och överansträng inte kardan.

  SvaraRadera
 3. Tvål och vatten är två ljuvliga ting!

  Missade dina uppdateringar igår. Jobbade ett tag och sen är jag så förärderligt trött just nu. Orkar liksom inte ta tag i nåt, inte ens det roliga, som att surfa runt och kika in hos dej.

  Men idag har jag tittat lite hos mina vänner. Fina tyger att vinna!

  Skönt att allt går framåt med handen!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att det går framåt! Kramar Ullis

  SvaraRadera