måndag 31 december 2012

Gott Nytt År

Här kommer en hälsning ifrån det gula huset mellan hav och sjö i norduppland till alla som tittar in här. Jag hoppas att det nya året ska bli bättre än det gamla blev här hos oss. Min förkylning som golvade mig efter allt som hänt har äntligen dragit sig tillbaka och jag är uppe i stående läge igen.

Nu är det bara det att vi ska ta oss igenom kvällen med våra skräckslagna hundar. Vi hoppas verkligen att det inte blir så mycket smällande här... men det brukar börja rean vid femtiden på eftermiddagen och inte sluta förrän en bra bit efter midnatt.
En fin kväll önskar jag er alla.
Kram 
Bibbi

18 kommentarer:

 1. Ni skulle haft ett Mellansjö att åka till! Inte en smällare och inte en endaste liten raket så långt örat/ögat kan nå. Jätteskönt, faktiskt.

  Hoppas att ni genomlider kvällen på ett någorlunda uthärdligt sätt!

  Kram och Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa år kommer vi nog till ert Mellansjö... sånt här orkar man inte med att stillatigande se på!! Det är bara hemskt... inte uthärdligt på nåt sätt! Men nu är det över och lugnet har åter lägrat sig hos oss!

   Kram och Gott Nytt!!

   Radera
 2. Skönt att höra att du är på bättringsvägen! Önskar dig också ett Gott Nytt År och så häller vi tummarna att det blir ett mycket bra år! Kram Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu behövs verkligen bättringen och ett nytt friskare år!! Synd bara att all den fina snön ser ut att försvinna även här!
   Ha det jättebra!
   Kram

   Radera
 3. En nyårshälsning från småländska höglandet med två hundar (den ena är lånehund för dagen) som helst inte vill höra några raketer o smällare men det är bara att genomlida o hålla sig lugn själv och kanske dra täcket över huvudet innan midnatt. Vi hoppas på ett bättre 2013 för oss alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En hälsning tillbaka till dig och hoppas att nyåret kom utan några större problem. Det är ett rent elände när hundarna ska behöva vara såå rädda! Men nu är det över för den här gången!
   Ett bättre 2013 är vad vi önskar alla och envar!
   Kram

   Radera
 4. Här har det smällt hela dagen, men Raja är lugn!
  Om det brakar på för mycket så tittar hon på oss och tycks fråga om det finns anledning att vara rädd.
  Låt oss hoppas på ett bättre 2013!
  För alla!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sån tur att Raja inte är rädd... för det är inget jag önskar för nån enda liten jycke!
   Ett härligt 2013 det ska vi alla ha!
   Kram

   Radera
 5. Önskar dig ETT GOTT NYTT ÅR 2013, med hopp om att allt ska bli bättre.
  Kram Maria i Falun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma önskar jag dig Maria!! Mycket syglädje dessutom!
   Kram

   Radera
 6. Jag avslutade 2012 och inledde 2013 med ett "härligt" ryggskott. Intog ryggläge i soffan och som mysigt sällskap hade jag ofta lilla Gizza på magen och någon av de andra hundarna vid fötterna. Gizza gillar verkligen närhet, så fort tillfälle ges skall hon ligga på eller bredvid. God fortsättning på det nya året önskar jag er alla

  SvaraRadera
 7. Det är allt gott att ha dessa våra sängvärmande fyrfotingar! Krya på dig så gott du kan!
  En god fortsättning till er alla
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas att 2013 blir ett riktigt bra år för dig och hela din familj!

  SvaraRadera
 9. Tack Vera!! Vi ska göra så gott vi kan!!

  SvaraRadera
 10. Har jag inte skrivit Gott Nytt År här?! Då får det bli God Fortsättning - bort med allt ont och in med allt gott och nu dröjer det ända till Valborgsmässoafton innan nästa bombattack. Här är det som tur är tyst, allramest.

  Ha det bra i det lilla gula!

  SvaraRadera
 11. Tack Hillevi... här börjar allt bli som vanligt igen och hundarna har lugnat ner sig igen. Jag är glad att ni slipper detta bombande!
  Ha det allra bäst och ta det lilla lugna!

  SvaraRadera