lördag 26 mars 2016

Ett nytt försök...

... lite påsk-likt kanske. med lila och lite gult.


Ett nytt mönster måste ju provas! Toalettvesker Tripp,trapp-tre på skrå av Judith Eknes... på norska. Bara det att språket är norska är en prövning för mig! Men det gäller att inte ge sig... så jag spottade i nävarna och satte igång. Tre finns på mönstret... men den minsta fick vänta till en annan gång. Oj... vad mycket tyg det gick åt och mycket spill blev det. Men nu tycker jag att det var värt att sy dem ändå. Jag läste och försökte fatta vad som menades... blixtlås på skrå gjorde det hela lite svårare. Så den rekommenderas varmt till den som vill ha en liten utmaning och slutprodukten är väl värd arbetet.

Jag kan nog liknas med en leksak med en blyklump i botten.... ner för räkning och upp igen! Efter två veckor i sängen är jag på fötter igen. Mitt i det hela hade jag en tid hos sjukgymnasten för att fixa till det onda efter fallet tidigare. Jag var lite fundersam över klokheten att göra det besöket medan jag medicinerade ...men det var nog inte nån fara fick jag veta. Min fundering visade sig stämma... redan samma dag. Tillbaka i sängen ytterligare några dagar. Men nu är jag ok igen och har börjat gå ut med hundarna på prommis igen och det gör en hel del för välbefinnandet.
Det tar väl lite tid att få tillbaka flåset men det jobbar jag på!

Ha det gott i vårsolen.
kram
Bibbi

4 kommentarer:

 1. Härliga små nessar eller små väskor.. Krya på dig kram Immi

  SvaraRadera
 2. Skam den som ger sig, dina förvaringar ser jättefina ut och härligt tyg har du använt. Skönt att du känner dig skaplig igen!
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 3. Sååååå fina!
  Glad att du är på språng igen för nu kommmrr våren!

  SvaraRadera
 4. JÄttefina alster ur dina händer igen!

  Skönt att du piggar på dej, även om det tar tid att komma igen. Man blir ju så orkeslös... men du har så rätt i att bara vara där tillsammans med sina fyrbenta kamrater gör gott!

  Kram å kli!

  SvaraRadera