torsdag 23 juni 2011

En Glad Midsommar...

... önskar jag er alla därute!!

Idag ser vädret inte ut att bli det bästa... regnet formligen vräker ner och det är inte det minsta lockande att planera för midsommar. Men det kan ju bli bättre till i morgon... förstås! Sveriges land är ju långt så det är säkert bättre på andra håll än det är här just nu!! Jag hoppas att ni alla får fina dagar oavsett vilket väder som kommer att visa sig!


Little Kitty är just nu på väg över atlanten... i ett flygplan med destination Kalifonien! Hon följer med Matilda... snart 16 år och ett av mina barnbarn som är på väg till ett språkläger ensam. Det är allt lite tufft... tycker jag som aldrig själv skulle ha kommit på tanken att lämna Sverige i den åldern.

Men tiderna är annorlunda nu... det är bara för en gammal farmor att inse det! Hon får väl ta fram sin lilla necessär och lägga under kudden om det blir ensamt over there. En månad ska hon vara borta och den tiden går säkert fort för en tjej som får se så mycket i unga år! Och farmor får försöka att låta bli att vrida sina händer i vanmakt över flickan som är såå långt borta!

I det gula huset råder ingen stress över att det är midsommar och vi ska inte på vägarna några längre sträckor så vi behöver inte oroa oss över trafiken... som väl blir hetsig som vanligt. Jag önskar att alla kunde ta det lugntoch att vi ska slippa svåra olyckor denna helg!
Ha det gott och njut av sommaren... vilken ansikte den än visar! 
 

3 kommentarer:

 1. Glad Midsommar tillbaka till dig, Bibbi! Med en sån fin necessär kommer flickebarnet att klara sig jättebra! Vet precis hur du känner det...
  Kram, Kerstin i Höör

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig necessär! Hoppas du får en härlig midsommarhelg!

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker necessär, kommer att bli toppen "over there" for henne. Vi var i New York i påskas och amerikanerna är så lätta att ha att göra med och mycket gästvänliga.
  Glad Midsommar till dig med!

  SvaraRadera