torsdag 10 maj 2012

Långsamt...

... kommer vi framåt.


I snigelfart kan tyckas... men det gäller väl att skynda sakta, misstänker jag. Röntgen gav ett resultat! Man såg ett misstänkt läckage på ett kärl som leder blodet upp till hjärnan... inte så roligt... men ändå ett steg framåt. Det blir ingen hemresa idag, så klart. Ytterligare undersökningar ska göras och kontakt ska tas  med Uppsala för överläggning om fortsättningen... vad det nu kan bli. Jag vågar ännu inte tänka på vad det kan vara! Men att fortsätta så här kan vi ju inte... det orkar nog ingen av oss!


Det gäller nog att orka se ljuset nu och titta framåt. Naturen ger inte upp hur omöjligt det än ser ut... blommorna kämpar sig upp mot alla odds i kyla och regn... så varför ska inte vi orka lite till?? Nej... spotta i nävarna och sätta i gång med vårbruket i trädgården för att skingra tankarna... kan nog vara bra! Om det nu vill sluta regna nån gång!! Det räcker ju inte med ett uppehåll under en förmiddag som idag för att det ska vara möjligt!

Fortsättning följer... om inte idag så i morgon!!
Ha det gott därute och tack för ert stöd!

10 kommentarer:

 1. Fantastiska foton!
  Jag tror jag ska skaffa mej en "stämpel" för databruk, för det där skriver jag var o varannan gång jag besöker dej. Och menar det också!

  Inte vet jag, egentligen... men på något sätt känns det ju ändå bra att de hittar någonting att sätta fingret på. Sen hoppas jag att de kan göra nåt åt det där.

  Styrkekramar till er alla i det gula huset!

  SvaraRadera
 2. Tack Nela... skaffa dig en sån du... det kan ju bli roligt det!

  Nej... jag vet inte heller, men känner ändå att de äntligen gjort nåt för att hitta felet!! Just nu skiner solen och det gör alt lite lättare... men busväder är visst på väg söderifrån!

  Önskar er fint väder och värme
  Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att de hittat något som kan vara orsaken och att de förhoppningsvis kan göra något åt det.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppet är ju det sista som lämnar oss... så vi håller fast vid det!!
   Ha en härlig helg i busvädret som härjar (här i alla fall)
   Kram

   Radera
 4. Åh, så han är kvar på sjukhuset ett tag till. Hoppas upptäckten kan leda till rätt behandling så att han snart kommer hem.

  *lånar Cornelias stämpel* ;)

  SvaraRadera
 5. Låna du den... det tänker jag också göra! den mannen ger sig inte i första taget som du vet. Han är snart hemma igen!!
  Ha en härlig helg i ovädret... här häller det formligen ner idag och det luktar verkligen blöt hund!!

  Kila djuren!

  SvaraRadera
 6. Ett steg i taget blir en lång sträcka. Hoppas inte hela helgen regnar bort / L8

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt... vi tar faktiskt några steg nu!
   Kram

   Radera
 7. Hej Bibbi

  Men fy vad jobbigt ni har det nu. Bara håll ut så ska du se att det ordnar sig. Bra att hundarna mår bra i alla fall så du har lite sällskap. Jag håller tummar och tår att det ska bli bra.

  Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för omtanken... du har så rätt i att hundarnas sällskap betyder mycket!! Vad skulle jag göra om jag inte hade dem? Ingenting alls... nu måste jag ju ändå gå ut med dem så de får sin dagliga motion. Annars blir det mest att trampa fram och tillbaka och börja med nåt och sen med nåt annat och inget blir färdigt.
   Vädret gör ju inte heller nån människa glad just nu!
   Ha det gott!!

   Radera