onsdag 9 maj 2012

Väntar fortfarande...

... medan regnet faller.


En tur med hundarna och kameran igår gav lite lugn. Blommorna... de vita sipporna bildar en tät matta i lövskogsdungen i grannskapet där fåglarna sjunger för fullt i solskenet. De lockade mig till att krypa ner på backen en stund. Folk som ser mig undrar nog vad jag håller på med... men det bryr jag mig inte så mycket om... för att inte säga... bryr mig inte alls!!

Inget besked ännu... annat än att man ska ta ett "Hjärteko" för att kanske kunna se om det är ifrån hjärtat propparna skickas ut. Vad man i så fall kan göra åt det vet inte jag. Vid kontakt med Akademiska sjukhuset, dit vi ju hör, gavs beskedet att de inte kan göra mer än vad som görs i Gävle... och att man bör sätta in waranbehandling. Oj... då är det ju viktigt att den gode L håller sig på fötterna och inte slår sig!!  Waranet kan ju minska risken för fler proppar... men ökar blödningsrisken!

 Jag börjar bli lite luttrad när det gäller sjukvården och undrar hur mycket som ska monteras ned innan det vänder till det bättre för både patienter och personalen som jobbar i vården! När ska politikerna vakna??

Dagen idag är grå och regntung och det gör ju inte humöret lättare... men det är bara att gå vidare och hålla ställningarna tills vi vet nåt mer. De närmaste dygnen är ju de mest farofyllda och jag hoppas att det inte blir mer den här gången.


Ännu en dag i det gula huset har tagit sin början och ska genomlevas vad den än bär med sig!!
Ha det gott därute!


12 kommentarer:

 1. Tycker inte Du ska vara orolig för Varan,min man fick det efter hans baypas behandling.Det fungerar bra. Klart lite sår blöder mer än normalt,Vi klarar av det Hoppas det går bra med Din man.
  Ha det gott i gula huset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har själv haft waran och det gick bra... även om det är ett evigt krångel med kontrollerna. Nej, vi oroar oss inte för det. Det är ju så många som använder det utan problem!
  Kram och tack för dina rader!

  SvaraRadera
 3. Känner en viss resignation här... men vad ska man göra. Det finns, som du skriver, inget att än att vänta och hoppas på det bästa. Och det gör vi här hos oss också, ska ni veta. Väntar och hoppas, hoppas!

  Vackra bilder har du tagit mitt i eländet!

  Hos oss regnar det också idag och på nåt sätt tycker jag att vädret stämmer rätt bra överens med sinnesstämningen.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Nela... kameran funkar som lugnande medicin... utan biverkningar dessutom! Vanebildande dock :D Regnandet kunde jag vara utan... det doftar BLÖT HUND har och det är inte sååå angenämt! Inte orkar jag bada dem heller just nu... men det regnar ju fortfarande så jag kan kanske ställa ut dem på sköljning nån timme?? :D
   Lite humor har jag allt kvar!!
   Kram

   Radera
 4. Vännen, här regnar det också och visst blir man lite moloken av det!
  Tänker, tänker, tänker på dig och din L och kan bara hoppas på det bästa.
  Vad gäller vården så kan man ju bara hålla med och undra.
  Senast jag var på en undersökning såg maskinerna ut som att de var gjorda i slutet av 60- början av 70-talet!!!
  Kände ett stort medlidande med tjejen som hanskades med maskinen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maja, koppla bort tankarna på oss, vi reder oss tror jag. Du ska ta hand om dig på bästa sätt!! Vi svenskar får nog starta nåt upprop om vården, inte bara finna oss i allt... lära lite av fransmännen kanske och tippa lite rutten sill utanför Rosenbad!!

   Sköt om dig nu
   Kram

   Radera
 5. Den där sista vitsippan är ju alldeles förunderlig. Kan du ordna såna, ordnar du resten också. Tänker på er massor - hela tiden.

  SvaraRadera
 6. Tack Hillevi... du vet vad läkande det kan vara med kameran. Det går inte att tänka negativt och ta bilder. Hoppas du inte tänker på oss så du glömmer viktiga saker :D Vi överlever!!
  Ha det gott med blöta hundar i skogen

  SvaraRadera
 7. Du ska se att allt går bra även om det känns trist nu - och dagens väder gör ju inte humöret bättre.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att vädret ska ha sån stor inverkan på vårt mående! Jag har varit som lamslagen hela dagen trots att inget negativt har hänt med sjuklingen! Så hoppet ökar om att det ska bli bättre nu!
   Kram och tack!!

   Radera
 8. Så härliga bilder på sipporna! Och visst ser vi säkert roliga ut där vi krälar på backen, men tänks så mycket vackert vi får se och uppleva där ;)
  Massor av KRAMAR och tankar till er!!
  //Lizzan

  SvaraRadera
 9. Yes... de som inte kryper bland barren kan känna sig lurade på somliga godbitar!!
  Tack...kramar och tankar värmer gott

  Kram till dig också!

  SvaraRadera