onsdag 16 maj 2012

Plommonblom...

...i kylslaget mulet väder!


Träden bryr sig visst inte om att det är kallt... undrar hur det blir med pollineringen nu när inga flygfän syns till?? Resultatet blir väl... inga goda plommon... i år heller!!?? Det gillar jag inte förstås då jag älskar dessa plommon!

L. är hemma igen och livet återgår väl till det normala så småningom antar jag, även om jag verkar falla ihop en en liten hög. All kraft har lämnat mig och jag orkar ingenting... faktiskt ingenting!! Jag tittar på allt som väntar på att jag ska ta itu med det och orkar bara inte! Hur ska det bli om jag inte får tillbaka lusten och orken att göra viktiga saker!! Det är kallt och mulet idag och det gör ju inte livsandarna så glada. Några maskiner har jag kört och hängt tvätten ute... varit med L till vårdcentralen för att ta ett PK-prov och plockat lite... men det är allt!! Vi har fått veta att det är Akademiska som ska hålla i kollen på waranet och den fortsatta vården... men inget om nåt återbesök har vi hört än i alla fall!

Jag önskar så att det ska bli varmare och att solen ska skina... men vädret har sina egna planer och bryr sig inte i vad jag vill! Men jag får väl kämpa på ett tag till och leva på hoppet om bättre tider! Det är ju långhelg nu och värmen måste väl komma nån gång!

Ha det gott alla ni därute... och en jättefin helg önskar jag er ifrån det gula lilla huset mellan hav och sjö i norduppland!

16 kommentarer:

 1. Inte konstigt att du är trött och slut, Bibbi. Man blir det...
  Ta du och lyssna på din kropp och din själ och låt bli att "måsta" allting. Var sak har sin tid, kanhända att det faktiskt är din tid just nu... att ta igen dej lite och låta dej själv återhämta sej lite. Jag tror det.

  Man ska vara rädd om sej, så länge man har sej!

  Kram och kli, igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt så att jag har en hel massa måsten... men orkar bara inte! Så kroppen har talat... även själen! Tack Nela!
   Kram och lite kli till Ida

   Radera
 2. *stämplar*

  Underbar plommonblombild, förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så dumt med mulet väder ibland!

   Radera
 3. *stämplar också!* Sälj bilden vetja, den är fantasiskt fin!
  Orken kommer när det är dags att orka. under tiden tar du det lugnt. Basta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch... sälja... näe det orkar jag inte... brukar du?? Du har mååånga kanonbilder!
   Vila och total inaktivitet gäller just nu! Omtanke värmer... tack!
   Ha det och klia

   Radera
 4. Förstår att Du har jobbigt,ta hand om Dig.Vilken fin bild,Har sett att fler lägger in så fina foton dom är som konstverk. Är det speciell kamera.

  Ha det bra i helgen
  Kram Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jobbiga går väl över... hoppas jag! Tack... den bilden känns lite skön. Jag och min kamera håller ihop... när den inte dammar igen på hyllan! Den är inte så märkvärdig... en vad man kallar långzoomare 30ggr zoom (bra att ha) och bra makro med en närgräns på 1 cm så man kommer riktigt nära. Sen är det bara att testa och öva!!
   Ha en skön helg!

   Radera
 5. Bilden är underbar, men det är de flesta av dina bilder!
  Snälla Bibbi, det verkar som att det är din tur att ta det lugnt och att bara vara ett tag!
  Lyd dina egna råd till mig. De är ju jättebra bara man lyssnar på dom!!!!
  Kram och Lycka Till!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland får man till nåt man blir lite nöjd med... och det behövde jag idag! Jag tar det lugnt... orkar inte annat! jag känner mig som ett såll!! hoppas nu på lite sol och lagom värme så kommer jag nog tillbaks... annars får jag väl sätta mig i växthuset nån vecka:D
   Ta det lilla lunga du med!
   Kram

   Radera
 6. Stämmer in i kören att du måste låta din kropp få vila nu, tänk på att leva som du lär!!
  Underbar bild!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av nöden är jag helt inaktiv... tänk vad trött man kan bli... du vet ju! Så jag vilar... kroppen... även om hjärnan går på högvarv och käkarna värker!
   Ibland lönar det sig att rikta kameran mot himlen... ljuset var härligt trots att det var mulet (ibland är det ju en fördel)
   Ha en underbar helg och låt kameran jobba!
   Kram

   Radera
 7. Det är inte konstigt att du är orkeslös, med tanke på vad du och L har gått igenom. Strunta i allt som inte är livsnödvändigt och tänk på dig själv! Stor kram! Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ullis... jag försöker allt jag kan. Men det är svårt att vara ett lejon och vila i stället för att ta hand om allt och alla!
   Kram

   Radera
 8. Käre Bibbi
  Inte så konstigt at du er trot. Der er många bekymrer for dig og vi bliver jo inte heller yngre, vi.
  Hoppas alt kommer at gå mot bättre tider.
  Tänker på dig i gule huset mellem hav og sjö .
  Knus
  Vibeke i DK

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej du Vibeke... det är inte konstigt! Tröttheten är förtärande just nu... men det blir säkert bättre om bara solen och lite värme kommer nån gång!
   Tack för att du hör av dig!!
   Knus

   Radera