lördag 28 juli 2012

Leker lite igen...

... det gör livet lite lättare!
Blommorna finns överallt just nu och det är bara att krypa runt med kameran... om man orkar! Det gör jag inte för tillfället... det allra högst banala har slagit mig till slant! Jag kvider och gråter, fryser och svettas om vartannat. Tillbringar plågsam tid  på toaletten kissande två droppar åt gången... fasansfulla droppar! Det är helvetet personifierat! Urinvägsinfektion!! Till doktorn har jag så klart varit (på onsdagen)  och fått nåt preparat som inte hjälper det minsta! Till en doktor som inte lyssnade på svaret på sina frågor och predikade om allt man kan gör själv... dricka mycket... tranbär är bra osv... allt detta kan jag från år av träning. Vad trött jag blir!! Men det blir väl ett nytt besök i morgon och då får jag antagligen den medicin som står i min journal att den hjälper mig och jag får betala 150 kr till! Ibland kan det ju vara så att patienten vet bäst... ibland!!

Nya muttrar kom med posten igår... med en lapp  på ifrån posten där de beklagar att försändelsen tråkigt nog gått sönder i hanteringen... ihoptejpad... men med ett mindre antal muttrar och brickor än vi beställt. Det går inte min väg nu.. inte någonting!! Men det är ju världsliga ting så det går att lösa... blir nog klart till hösten kanske!!

Så mina vänner det är riktigt synd om mig för tillfället... men det är ju inte nån fara för bestående men... även om det gör ont. Jag överlever och kommer säkert att vara glad igen om några dagar!!

Ha det gott därute och ta vara på er... sitt inte på kalla stenar och bada inte i kallt vatten!

Kram 
Bibbi

22 kommentarer:

 1. Stackars dig Bibbi!
  Att pissa "rakblad" är aldrig roligt och än värre är att inte bli trodd!!!
  Jag har ägnat veckan åt att vara "kärring" och sett till att folk har lyssnat på mig, men det svider i magen!
  Vill ju inte vara den där som gafflar och gapar och bestämmer!!!Fast jag har haft rätt!!
  Visst har du rätt i din fundering om blocka!
  Kram på dig nu och KRYA på dig!!!
  Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maja... du har uttrycket "pissa rakblad" beskrivande på pricken!! Så här på morgonen år jag lite bättre... men framåt kvällen...
   Ibland måste man gaffla och gapa så man inte blir nedtrampad! Stå på dig...vi "kärringar" måste tala om att vi finns!
   Kramen till dig!

   Radera
 2. Usch och fy! "Blåsgitarr" är inte roligt. Hoppas du får rätt medicin på måndag så du blir bra.
  Stor tröstekram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bara söndag idag ja... så det blir till att vänta en dag till. det går väl det med... men det är inte roligt alls!
   Ha en skön söndag!

   Radera
 3. Usch, stackas dig! Men varför ska det alltid vara på med läkarförståssigpåarna att de inte kan lyssna när man vet bäst själv! Jag fattar inte detta!!!Krya nu på dig och ring fortast möjligt igen...Kram Immi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska inte komma och tro att vi är nåt! Doktorn vet alltid bäst! Tiden blir så oändligt lång och plågsam såna här dagar!
   Ha en fortsatt skön helg.
   Kram

   Radera
 4. Åh, fy bubblan. Jag har haft urinvägsinfektion EN enda gång i hela mitt liv och det var minsann inte roligt. Att du inte kunde få din medicin meddetsamma är ju ett märkligt fenomen i dagens Sverige. Patienter ska inte tro att de vet nåt om sin egen kropp, nej nej.

  Ska jag berätta en sak som hände mej med Posten? Jag skulle få några små dekorationsskedar (att använda på kort, alltså) från en tjej i Norge. Hon skickade dem. Och fram kom ett trasigt, ihoptejpat kuvert innehållande en... BANKDOSA!!!!!

  Posten tog emot min reklamation och bad mej lämna in bankdosan på närmaste Swedbankkontor... och sen hände, såklart, inget... Inte en enda sked hittade de till mej. Suck.

  Krya på dej nu och må så gott som du kan!
  Kram och kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En gång!! Du är lycklig du!! Ändå är det mer sällan nu för tiden för mig... alltid nåt att vara glad över.

   Posten är allt en företeelse för sig den... en bankdosa!! Undrar vem som blev utan den då? Synd på skedarna som kunde ha funnit sin plats på dina fina kort!

   hoppas att allt är bättre hos er igen!
   Kram och kli!

   Radera
 5. Det där var ju verkligen inte kul ett dugg. VARFÖR ska de göra på det viset... för att visa att de har makten, antar jag. Stå ut till i morgon får du ju göra och sen är nog en utskällning på sin plats. Hoppas att det sen ger sig bums.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behovet att visa sin makt är ett märkligt fenomen... och makabert! Jag överlever även om det är eländigt jobbigt! Man ska ju inte störa på vårdcentralen i semestertider :D
   Ha det gott och njut av sommaren du Hillevi!

   Radera
 6. Usch vad du råkat ut för , jag tackar min lyckliga stjärna att jag sluppit . Men yngsta dottern råkar ut för det då o då och fick tipset pressad citron i vattnet mycket och ofta , hjälper tycker hon. Hoppas nu det ger med sig snabbt så du kan krypa bland blommorna igen och låta oss betrakta och njuta ! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Åse...den som aldrig känt på detta har inte den blekaste aning om hur hemskt det är!!Jag är glad över att du sluppit! Jag mår faktiskt bättre idag så det var nog en bra medicin i alla fall även om det inte verkade på en gång!
   Jag överlever och kommer att krypa i rabatterna länge än!
   Kram och kli till er

   Radera
 7. Aj då det var ju inte roligt. Hoppas du får nåt som biter på det. Det är ju inte bra eller roligt heller för den delen att gå med detta.
  Bibbi, vilka vackra foton du gör jag tycker det är helt fantastiskt. Älskar att besöka din blogg och se på de vackra blommorna. Ha det så bra / L8

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej inte roligt alls... men det har sin övergång och jag mår mycket bättre idag!
   Jag gillar att fota och jobba lite med bilderna. Du är så välkommen att kika in!
   Kram

   Radera
 8. Hillevi igen29 juli 2012 16:09

  Förresten, angående muttrarna - det heter muttrar för att man ska muttra om dem. Så är det! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt!! Men vi klurade ut det och lurade posten! Det är monterat och återinvigt. Letar man så finner man både det ena och det andra... inte de som försvann men det gick ändå! Så nu muttrar jag inte längre!

   Radera
 9. Måste bara få fråga en sak ang blogspot. Jag vill också ha sån här "svara-funktion" i mina kommentarer, men VAR hittar jag det??? Det blir ju så dumt när jag går in och svara "huller om buller" i min blogg.

  Har letat, men hittar inte... är jag blind eller nåt? (Ja, troligen).

  Kan du hjälpa mej?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Nela... det är nog inte bara du som är blind... för jag hittar det inte heller! Men jag har för mig att jag bockade i "på prov med Blogger" nånstans och fick då en del nyheter och sen fanns det bara en knapp där att välja! Men det är så länge sen att jag inte kommer ihåg riktigt hur jag gjorde. Men skriv en fråga till Blogger eller sök i deras hjälp! Hoppas att det löser sig för det är så bra att kunna svara direkt till en man vill nå! Hör av dig igen om det inte löser sig så får jag leta mer!
   Kram

   Radera
 10. Usch fy och blä, både för strul med muttrar, UVI (fy tusan så ont det gör...) och framförallt doktorer med kork i skallen som tror sig veta bättre och att det som de tycker och säger är allas lag..... Tycker den stammen doktorer skall utrotas!!!!
  Puss & Kram Lizzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lizzan... vi utrotar dem!! Frågan är bara vilken metod vi ska använda?!En riktigt elak UVI kanske så de får se vad jäkligt det är?
   Men just nu är jag bra så det är bara att hålla tummarna!!
   Kram till dig!

   Radera
 11. Hoppas du varit iväg på nytt läkarbesök och då haft med dig släggan också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nästan synd att jag blev bra utan ett nytt besök... för jag hade velat se ögonen på honom när släggan var med! Fniss!

   Radera