söndag 9 juni 2013

Det enkla...

 

... kan också lura den som håller i kameran att ta en bild eller två!

 
En ensam gulkrage kan fylla bilden på sitt eget anspråkslösa sätt.
 
Idag har det regnat hos oss... medan det har åskat rysligt längre inåt landet. Haglet har vräkt ner på sina ställen och åsknedslag har orsakat bränder... men här bara ett stilla regn. Vi är tacksamma för att våra hundar slapp åskans muller och knallar... förresten gillar jag inte heller den sortens skådespel!
 
Vi har gratulerat ett av mina barnbarn på 20-årsdagen och ätit god tårta så klart! Det är inte roligt när barnbarnen växer en över huvudet... men vad kan man göra för att hindra det från att hända?? Alla ungdomar blir ju sååå långa nu för tiden!
 
Jag känner faktiskt att symaskinen drar lite i mig... så om det blir regn några dagar kan jag tänka mig att sitta och sy lite!! Jag har en del projekt i huvudet och ett par som redan är påbörjade och behöver färdigställas! Det kan vara så att det finns hopp om att det kommer nåt så småningom!!
 
I morgon ska jag till veterinären med Märta och jag hoppas på ett glädjande besked! Vad jag kan se så är det inte nåt fel på henne nu och jag kan väl inte ha fel eller hur??
 
Nu är det dags även för mig att närma mig sängen och sova lite. Jag är ju en nattuggla av födsel och ohejdad vana... så klockan brukar dra iväg ordentligt innan jag är klar att sova! Det verkar som om jag inte behöver så många timmars sömn per natt längre. Här i det gula huset mellan hav och sjö är det tyst och lungt... bara jag är vaken... som vanligt. Även hundrana har knoppat in!
 
Ha det gott och sköt om er
Kram
Bibbi
 


6 kommentarer:

 1. Hoppas att Märta blir helt friskförklarad nu!

  Här är det tvärtom - morgonpigg är mitt andra namn och det var fint att vila ögonen på en vacker gullkrage så här på morgonkvisten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvällskvisten fylld att koltrastens sång är inte så dum den heller!

   Radera
 2. Visst kan det enkla vara nog så vackert - och även ogräs som maskrosor.
  Hoppas på positivt besked hos veterinären.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maskrosor är ju också blommor... som också maskarna gillar!

   Radera
 3. Slående vackra bilder!

  Nu vill jag gärna ha en positiv veterinärrapport här i din blogg! Håller tummarna för att allt var bra nu!

  SvaraRadera
 4. Jo du man behöver ju inte krångla till det jämt utan se det enkla!
  Positiv blev den!!
  Kram och kli

  SvaraRadera