tisdag 4 juni 2013

Regn och kallt!!


Men äntligen... några blommor har slagit ut i äppelträdet!!  Som jag har väntat på det! Det är nåt som jag behöver för att se att det nog blir sommar i år också... fast det är såå kallt och regningt! 10 grader är ju inte nåt att skryta med eller hur?


Men blommorna håller ju någon liten stund längre när det är kallt förstås, så det är väl nån mening med det här vädret ändå!


Pysslingkragarna har fått ordentligt med regnvatten idag, så jag behöver inte vattna och det är ju inte så dumt.

Jag såg idag, ifrån köksfönstret, att vallmon slagit ut... men det regnade så mycket att jag inte kunde ta kameran med ut för att ta en bild. Bilden kommer kanske i morgon om vädret är bättre!

Det börjar bli lite längre mellan hjärtklappningsattackerna nu så det går allt åt rätt håll. Men tröttheten består och jag hoppas att den också ska bli mindre påtaglig så jag orkar göra nåt igen!

Symaskinen har faktiskt fått jobba lite... efter att jag dammat av den lite :D Det är inget jag kan visa än... men det känns riktigt skönt att jag kommit igång lite med att sy igen. Det blir inte några långa stunder  med sammanhållen koncentration förstås... men lite är ändå något!

I kväll är jag riktigt trött för det har varit väldigt dåligt med sömn ett tag och i natt  var det alldeles omöjligt att få ihop ögonen till långt i på morgonsidan. Så till den kommande natten har jag förväntningar om att få sova riktigt skönt!

Så... då har jag ändå totat ihop en liten uppdatering... fast jag tyckte att jag inte hade nåt att skriva om härifrån det gula huset mellan hav och sjö i norduppland!

Ha det gott därute och var rädda om er... och varandra!!
Kram
Bibbi

8 kommentarer:

 1. Vet du, Bibbi. Du skulle inte behöva skriva ett endaste ord!
  Dina bilder är så otroligt vackra så det nästan gör ont!!!
  Det är roligt att du har börjat sy igen!
  Skönt också att attackerna kommer mer sällan!
  Stor Kram//Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maja! Träning ger nog färdighet... jag har fotograferat i hela mit liv. Med växlande resultat förstås fast ibland blir en och annan bild lite bättre än vanligt!
   Börjat sy är väl en överskattning... men alltid en början!
   Om bara vädret ville lätta lite och solen kom fram så skulle livet bli lättare!
   Ha det gott och ta det lite lugnt!
   Kram

   Radera
 2. Det låter… bättre i alla fall! Surfa på den vågen du och njut av blommorna som bara du kan porträttera så vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du så där lite försiktigt då! Jag ska försöka surfa lite men jag är nog dålig på det :D.
   Det där med att fotografera ibland fina och ibland... delar vi ju du och jag så surfa du med!
   Ha det även om regnet hängewr i luften... och det gör det ju här iaf!!

   Radera
 3. Nu har jag hittat din blogg och njuter av dina vackra bilder av alla vår blommor. Måste nästan gå ut och se om även jag har sååå vackra blommor. Du får dem så fina på bild. Måste nog testa om jag kan också !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du hittat hit... känn dig riktigt varmt välkommen att surfa runt och titta! Jag kikar in hos dig också så klart! Fina blommor hittar du säkert att fotografera och du kan alldeles säkert få fina bilder!
   Ha dedt gott!!

   Radera
 4. Det är ändå roligt att läsa några rader och den där bilden på pysslingkragen är ju verkligen nåt att visa upp! Så fin!

  Vi har samma väder som ni, 10 grader och regn. Fast alldeles precis just nu är det otroligt nog lite uppehåll. Vore ju skönt att slippa regnstället iallafall, när Ida och jag ska ut lite senare. Hussen har gått på förmiddagen.

  Skönt att höra att hjärtat lugnat ner sej lite. Lite är alltid något, precis som med symaskinen. Men det är jobbigt att inte känna sig frisk.

  Kram å kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några rader är ju alltid nåt förstås!

   Här har det varit skapligt väder idag... jag har rensat bland allt jag tömde ut ur växthuset. Det blev allt ett par säckar med sopor! SKÖNT!! Det blir nog bra snart.
   Kram ch lite kli till Idafian

   Radera