lördag 1 juni 2013

Snart åker hatten av!


Vallmons håriga skal är på väg att spricka och en underbar blomma vecklarsnart ut sina skrynkliga blad!


Kanske har det redan hänt för idag har jag inte tittat på den. Men det kommer fler om det redan skulle ha skett! Att den får plats däri funderar jag över varje år!


Löjtnantshjärtat blommar nu för fullt och jag hinner knappt med att se allt som händer. Hinner är väl inte riktigt rätt ord... jag orkar inte.

 Det känns som om jag har gått in i en vägg av nåt slag... jag trampar luft och orkar inte göra ens det nödvändigaste. En väldig hjärtklappning plågar mig i attacker om flera timmar åt gången! Det blir inte mycket bloggande eller surfande nu! Ett besök på VC. gav i alla fall svar på att EKG:t är ok och sen fick jag inte mer förklaring på vad det kan vara. Att jag haft en liten infarkt tidigare talade läkaren om att man såg på det EKG som togs för några år sen och det ser lika ut idag! Inte visste jag om det! Men det är ju överspelat och inget att fundera över nu! Jag hoppas verkligen att jag snart blir bättre, för att må så här är inte ett enda dugg roligt!

Men det är antagligen så att jag får sålla bort en del "måsten" och kanske tillåta mig att göra mer roliga saker... i stället för att hela tiden försöka jaga ikapp allt jag inte hinner med!

Här faller det ett stilla regn och det gör ingenting det tycker jag ! Det betyder att jag inte behöver vattna och det är ju inte helt fel!

Ha det gott och en skön söndag till er.
Kram
Bibbi

14 kommentarer:

 1. Jag blev så glad att det var en uppdatering här men sen alldeles förskräckt - så där får du ju inte må! Hjärtklappning på det sättet kan inte vara särskilt nyttigt alls. Att du sedan reagerar så på pollen, har ju inte den här exploderande vår/försommaren underlättat direkt. Jag tycker att du ska lägga alla måsten på hyllan och bara vara. Och, som du skriver, göra roliga saker.

  Fotografera, tex. Blombilderna är makalösa - åh, så vackra! Löjtnantshjärtat
  med sina regndroppar och de söta, söta vallmoknopparna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var allt en ynklig uppdatering det! Näe... du har rätt.. så här ska man inte må och jag hoppas att det blir bättre snart! Pollenet har ju verkligen haft sin storhetstid den här våren... men den vara ju inte för evigt. Alla måsten kan ju inte ignoreras, sållas kan de dock.
   Kameran lockar inte just nu fast det blir säkert bättre det med.
   Jag ska göra så gott jag kan!!
   Ha det gott du med och var lite försiktig med badandet :D

   Radera
 2. Usch, usch, va rädd om dig, tänk nu enbart på dig själv. Vi höres, kram på dig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch... det är ordet! Det där med att bara tänka på sig själv ligger ju inte för mig, lejon som jag är! Lite kan det väl bli... kanske!
   Kram på dig med.

   Radera
 3. Hoppas att du snart mår lite bättre

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte än... men det blir med tiden!!
   Kram

   Radera
 4. Jag njuter i fulla drag när jag ser Dina vackra foto som Du tagit. Vallmo är en av mina favoritblommor så den blev jag extra glad att få se så fina bilder av.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vallmon hör även till mina favoriter och jag har knäppt många bilder på dem genom åren och är lika glad för dem varje år!

   Radera
 5. Härligt att blommningen är i full gång hos dig!! Njut av den och ta´t lugnt, inge mening med att fara efter tiden....gör det som får dig att må bra helt enkelt!! Så lätt det låter när jag skriver det......
  KRAM på sig!!
  //L

  SvaraRadera
 6. Jo du... det är såå lätt när man är klok i andras ställe, men tack snälla för omtanken! Jag ska försöka ta det lite mer lugnt och göra roliga saker!
  Kram till dig med!

  SvaraRadera
 7. Bibbi! Att jag tänker väldigt ofta på dej hjälper ju inte ett enda dugg när jag så sällan hör av mej på riktigt.

  Jag har, i flera veckor, tänkt att jag skulle plita ihop några rader och kolla läget lite mera ingående. Nu vet jag en del och det var inte till nån glädje att höra.

  Kära kära du. Jag hoppas att du och alla de dina, inkl de fyrbenta, snart (väldigt snart!!!!) piggar på er!!!!!

  Kram å kli!

  SvaraRadera
 8. Jag skulle ju också kunna skriva några rader... men när man inte mår bra är det så "långt" till allt! Du har fullt upp med ditt och kan inte hålla dig uppdaterad på allt! Det blir snart bättre här med tror jag!!
  Kram och kli till er!!

  SvaraRadera
 9. Bibbi, dina bilder är vackra, som vanligt.
  Din hälsa har jag ju vetat om, men inte vetat vad jag ska säga om!
  Finns det något att säga?
  Krya på dig är så futtiga ord, men snälla ta det lugnt!!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kameran finns alltid nära... även om den får vila rätt länge emellanåt!
   Hälsan... ja den blir nog bättre vad det lider. Jag försöker att ta hand om mig ska du veta!
   Kram

   Radera