lördag 29 maj 2010

Quiltträff...

...den sista för våren. Vi hade en härlig dag och kreativiteten flödade... som vanligt när vi träffas. Jag fick inte så mycket gjort... utan passade på att njuta av allt som hände. Vi grillade ute i det lite kylslagna vädret och åt en trevlig lunch. Skrattet låg hela tiden på lur ochvi pratade om allt och ingenting!

Inget är för stort eller för litet att tillverka och det är lika roligt vad man än håller på med. Jag hade ambitionen att sy några nessecärer ocm finns i senaste numret avFatquarter... men jag kom inte längre än till att skära till bitarna och pressa på mellanlägg. Men trevligt hade jag och det är ju huvudsaken det! Nu ses vi inte fler gånger denna "termin"... men sommaren har ju så småningom sin ände och då börjar våra roliga träffar igen! Tack alla och ha en fin sommar!

2 kommentarer:

 1. Försöker väl en gång till då!!!
  Min förra kommentar försvann på vägen ;)

  Mycket fina saker. Kul att träffas och sy med trevliga vänner.
  Spiral väskan ska jag oxå försöka mig på att sy, har mönstret men sen ska man hinna med att sy allt man vill oxå.

  Ha det gott//Eva

  SvaraRadera
 2. Kul med träffar, men sy eller sticka måste man ibland göra hemma! Det finns ju så mycket att titta på eller prata om, så det blir inget gjort. Men va' det är ju det som är livet att umgås och ha trevligt.

  SvaraRadera