onsdag 1 augusti 2012

Ett år äldre... igen då!


Med hembakad tårta och kaffe firade vi dagen igår. Vi var inte så många... då två av mina barn är borta på semester och  Mita är sjuk. Men de kommer ju vid ett senare tillfälle... och då kan vi ju fira igen.
Det som egentligen inte är nåt att fira... det där med att man blir äldre. Åren går ju så fort och med tiden blir de ju så många... de där åren. Men det är ju roligt när vi träffas oavsett anledning! Blommor är ju alltid roligt att få!

Jag vill säga tack till alla som skrivit hälsningar på Facebook och skickat mail... jag hade inte tänkt på att Facebook uppmärksammar födelsedagar. Men blev väldigt glad över alla hälsningar från när och fjärran som trillade i på mailen!! Jag är ju inte inne där speciellt mycket... men tittar in ibland på de sy- och broderigrupper jag är med i där. Annars är jag lite feg med den typen av sociala media. Det får räcka med bloggen för min del!

Nu känner jag mig frisk igen och behövde inte uppsöka vårdcentralen igen... så den medicin jag fick fungerade trots att det tog flera dagar innan nån bättring kändes av! Nu hoppas jag att det dröjer länge innan det händer igen... helst ska det inte bli fler gånger alls, för det är inget man ens önskar sin värsta ovän om man har nån.

Ha det gott ni alla därute och var rädda om er. Se till att inte bli kalla om fötterna!!
kram
Bibbi

14 kommentarer:

 1. Då ber jag allra ödmjukast att få Gratulera på födelsedagen!!!
  Fast jag måste nog erkänna att jag firar varje födelsedag med ett glatt hjärta!!!
  Stor KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maja! Jo du jag är inte ledsen jag heller över att ha födelsedag! Jag bara menar helt krasst att det ju är ett tecken på vår ändlighet att antalet år på nacken ökar. Men vi får allt vara glada för vår levnadstid hur kort eller lång den nu blir!
   Stor kram tillbaka!

   Radera
 2. ÅH, var det den tiden på året - GRATTIS en hel dag försent! Fast idag det är ju ett år sedan förra året denna dag... och både tårta och vackra blommor. Men det bästa är att du är frisk igen. Det var nog inte medicinen, den borde ha hjälpt tidigare, utan naturen själv. han ska fortfarande ha en slägga i skallen, den doktorn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagen spelar ju inte såå stor roll och jag tar gladeligen emot gratulationer... även idag :D.
   Släggan får följa med nästa gång jag närmar mig vårdcentralen. Idag noga räknat... mannen i huset ska ta sitt PK-prov! Har han tur så är han ledig!
   Det bästa är allt att vara frisk!
   Ha det och klia!

   Radera
 3. Det är statistiskt bevisat att den som firar många födelsedagar lever längre... så fira på du! Varje anledning att sätta lite guldkant på tillvaron ska tas nogsamt tillvara, det vet du väl?!

  Men jag hade ju ingen koll alls, jag, så jag får gratulerar i efterskott! GRATTIS!!!!

  Ska kolla lite mera efter den här svarsfunktionen. Fast kanske inte just idag, känner mej lite krasslig, faktiskt. Dock inte urinvägsinfektion, tack och lov. Och så skönt att höra att du är bättre igen!

  Kram å kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har såå rätt... man ska fira allt roligt som händer! Men så mycket mer än 100 år vill jag nog inte bli!
   Hoppas du hittar den där nedra knappen... var de nu har gömt den!
   Ha det i solen och god bättring till sjukling(arna)
   Kram

   Radera
 4. Grattis från mej också!
  Fina blommor du fått, och fint kollage också.
  Hoppas urinvägsinfektionen gett mej sig.
  Kram o ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Blommor är alltid roligt att få... även att odla själv!
   Jo... jag är kry igen och hoppas att det dröjer lääänge till nästa gång.
   Ha det bra du med!
   Kram

   Radera
 5. Grattis i efterskott! Det kanske inte är så skoj att bli äldre, men det är alltid trevligt att bli uppvaktad! Må så gott! Kramar Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ullis! Man kunde allt tro att jag fyllde 100... eller nåt! Men tack och lov är det en bit dit! Men roligt är det med de nära omkring sig!
   Ha det gott
   Kram

   Radera
 6. Grattis och hurrar rop kommer det från oss här i söder !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack... det hördes faktiskt ända hit... eller var det åskan tro??
   Hoppas att ni har det bra där nere i Skåneland!!

   Radera
 7. Stort grattis på födelsedagen!!! Precis som du säger födelsedagen är en anledning att träffas för familjen och kompisar och fira älskade människa.
  Ha det så gött
  PS: Skulle du kunna skicka mig din adress på post(crazyflowermaker@hotmail.com), jag vill gärna skicka dig en liten födelsedagshälsning :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anastasia!! Tänk så många gratulationer jag fått ifrån alla nätvänner!
   Hoppas att allt är bra med dig. jag såg att du gjort en uppdatering... men nätet har legat nere här så jag kunde inte se efter vad du nu har gjort. Sk genast titta på det!
   Ps. Jag mailar dig! Ds
   Kram

   Radera