onsdag 26 september 2012

Ny isolering...

...kom med posten idag!


Jag har nästan aldrig sytt nåt med blått tyg och jag undrar varför! Men nu tänkte jag försöka mig på det... tror jag. Det börjar ju bli kallt ute så det får kanske tjäna som isolering över vintern... kanske. man får ju passa på när tillfälle bjuds i form av... "köp tre packar få den billigaste gratis" på Solbrodyr. Kör för det då tänkte jag och beställde på söndagskvällen och paketen kom idag redan!  Sen får vi se vad det blir av det.
Jag ska ju på helgträff i mitten på oktober och då kan det kanske behövas lite förberedelse för det.... så jag inte står utan nåt att göra rätt som det är!

Här häller regnet ner idag och det är mörkt som om det vore mitt i vintern! Det verkar som om alla runt omkring mig sover... men det är ju sånt väder förstås. Nätet har legat nere här och det gillar jag inte... det är ju sååå mycket jag skulle ha gjort på datorn just då! Telefonen har inte fungerat på hela dagen heller... vi har internettelefoni förstås ( fråga mig inte varför för det vet bara mannen i huset.)

Hilda mår mycket bättre nu och vi droppar fortfarande mot infektionen och måste tillbaka till Vet.kliniken på måndag igen då infektionen finns kvar fortfarande.Men vi hade ändå tur att det inte blev värre än det blev!

Annars går jag lite på halv maskin med vad jag tror en begynnande förkylning eller nåt... huvudet känns lite som om det vore inlindat i bomull och näsan är täppt! Men sånt går ju att överleva har jag hört... så det är inget att oroa sig för :D

Ett litet livstecken ifrån oss i det gula huset blev det ju idag då!

Hoppas att ni alla har det bra
Kram 
Bibbi


14 kommentarer:

 1. Åhhh, så fina tyger! Blått och brunt är jättenyggt ihop! Jag har också svårt med blått, varför vet jag inte,men det är väl något som måste övervinnas...Krya nu på dig och glöm inte nässprayen om du är täppt...Kram Immi

  SvaraRadera
 2. Så det kan bli... inte vet jag varför jag undviker blått! Det är ju som du säger... så snyggt till brunt... i vissa nyanser då förstås!
  Jag ska komma ihåg nässprayen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bada ute! På stört! Det är en order från Hillevi som inte varit förkyld på flera år! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle bli min fasansfulla död set!! Bada ute nu... det är bara för Emblamatten det om ens det! Men tack snälla för det rådet :D

   Radera
 4. Jag gör väldigt sällan något i blått... det är en så svår färg. Men nu trooooor jag att det kanske ska bli ett litet projekt i den färgen iaf. Kanske.

  Tygerna ser härliga ut och vad kul med snabb leverans. Jag väntar på ett paket, jag med. Men vet en sak jag glömde beställa, just nu när det var fraktfritt och allting. Attans, nu får jag vänta till nästa gång de kör en sån drive, för den ordinarie frakten från det företaget är löööööjligt hög. Men nej, inte en enda tygtrasa kommer det att ligga i den lådan, men en sax iallafall. Och lite av varje annat också *S*

  Bada ute... kanske kan vara en idé, men kanske ändå inte... om förkylningen redan är på G.

  Kram å kli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att jag inte är ensam med min minimala känsla för blått! Jag ser ju mycket blått som verkligen är fint... men jag gör det inte själv... hittills iaf. Kanske blir det ändring på det nu!

   det gör ju inget att du inte syr,du gör så mycket annat fint du Nela!

   Bada ute nu... näe du... det får allt Hillevi göra själv... fast jag beundrar henne för att hon gör det!
   Ha det gott och klia Ida-Fian!

   Radera
 5. Åh, vilka fina tyger!
  Jag gillar verkligen blått och brunt tillsammans!
  resultatet brukar bli lite maskulint, men jag gillar det!
  Hoppas nu att du inte behöver bli sjuk!
  Det är verkligen inte kul!!!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att de är fina och blått tillsammans med brunt är jättefint. Så jag ska allt göra ett försök med det.

   Sjuk näe... det vill jag inte bli, men ibland får man inte vara med och bestämma... eller hur? Men jag kanske klarar mig!
   hoppas att du mår lite bättre nu!
   Kram

   Radera
 6. Så bra att köpt på dig lite tyger med tanke på den förestående vintern och isoleringen då. Tycker också det är snyggt med just den bruna och den blå tillsammans, hoppas du kan klura ut något. Kram och krya på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu isoleringen behövs nog, men jag vill nog sy av det också! Det kan nog bli bra om jag bara hittar nåt snyggt mönster att sy. Det blir till att leta i mönsterhögar och tidningar.
   Ha det gott ibland dina tyghögar!
   Kram

   Radera
 7. Härliga tyger! Brunt o turkost är mumma...

  Kram till dej

  SvaraRadera
 8. Kanske kan jag övertyga mig själv mer allas er hjälp!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Snygga tyger. Märkligt är det att vissa färger liksom inte går hem, ögonen glider alltid åt ett visst håll. Hoppas du får inspiration till ngt av dina färgval annars får du ta från förrådet för sy är ett måste speciellt trista dagar.
  Christina Kennås som faktiskt lagt ett par bilder på sysidan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu... det är allt lite underligt det där med färger. Man kan tycka att nåt är snyggt men att göra det själv... näe! Men jag ska ändå prova lite så kan jag kanske lära mig att blått också går att använda!
   Nu ska jag se om jag kan hitta dig på sysidan!
   Tack för att du kikade in!

   Radera