tisdag 18 september 2012

Tack ...

... för den fina utmärkelsen... Åse och Hillevi!!

 I love your`s too!

Att bli uppmärksammad vill väl alla om än inte alltid i stora ordalag... här kommer två  på en gång! Jag blir så klart jätteglad och tackar i från djupet av mitt hjärta! Det för ju med sig att jag ska skicka utmärkelsen vidare till minst 5 bloggare jag känner för och gärna besöker! Det kan ju vara lite svårt att välja ut nån före den andra... men med lite funderande ska det väl gå det med!


Reglerna för utmärkelsen är:
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

Dessa två bloggare har jag haft kontakt med under hela min bloggtid ! Hillevi som är en god vän och en bloggare av rang... så gott som varje dag kan man läsa nåt nytt! Hon står högt upp på listan och jag har följt henne sen jag började surfa för så där omkring åtta år sen. Hon får mig att skratta och det har hjälpt mig många gånger... hon berättar målande i ord och bild om sitt liv med hundarna, Ankan och Embla, om sitt jobb på Spånga Djurgymnasium! Hon jobbar där hon verkligen passar att vara... bland djuren och ungdomar som vill lära sig att ta vara på dem på rätt sätt!

Åse också funnits med under nästan lika lång tid och den rockande schnauzern Axl Rose och sedermera Ruby Rose har lockat till många skratt under åren. Åses blogg är numera lite mer inriktad på livet med jobb resor och inte minst hundarna... så när jag vill se lite lyx och flärd vet jag vart jag ska gå och njuta. Hon har fina bilder och roliga reportage om både det ena och det andra!


Jag ger min utmärkelse vidare till dessa bloggare:

Cornelia är också en gammal bloggvän... som jag ännu inte träffat i verkligheten. Även hon har funnits som ett stort stöd under åren när livet varit mer än jobbigt. Hon har en scapblogg där hon visar upp de mest förunderliga ting som hon gör med sax och papper (lite förenklat då förstås). Hon skriver även mycket roligt om livet så där i allmänhet med hunden Ida och sin sambo!

Maja är en ganska ny bekantskap och en god vän som jag liksom kände igen redan från början! Hon fullkomligt sprudlar av liv och glädje, hon syr quiltar så det stänker och älskar det hon håller på med. Hon bloggar varenda dag (!!) och har alltid nåt att visa så hon sprider idéer omkring sig på nätet. Hur hon orkar vet jag då rakt inte... men hon håller ut i alla väder! Maja gillar utmaningar och  "bus" som hon sprider i små kuvert över landet och det kan rätt som det är dyka upp nåt i brevlådan!

Immi vill jag uppmärksamma för att vi har funnit varandra och även har kontakt via mailen... hon bloggar inte såå ofta... men om man går in och tittar på hennes webbalbum  får man sen en massa fina saker som hon gjort under åren . Vi har mycket att prata om och det är mycket värt... tycker jag!

Eva är min vän i broderigruppen. Hon syr också en hel massa saker både quiltar och annat. Hon har nog producerat mer än jag som är nästan dubbelt så gammal och har sytt i hela mitt liv! Hennes passion är nog att sy kuddar, som hon dekorerar på alla möjliga sätt! Fina blir de så klart!

Lizzan ... ja vem kan låta bli att gilla henne och hennes blogg... jag bara undrar!?? Hon syr också quiltar... har många idéer som hon förverkligar. Hon har alla världens "skittisdagar" som trots allt brukar arta sig bra innan dagen är slut. Hon har familj och två hundar... hon har börjat fotografera... jobbar på och tar många riktigt bra bilder... jobbar och sliter som de flesta. hinner med allt kan det verka... hur det nu går till! Hennes bisarra humor är nåt som jag gillar och även hon bloggar väldigt flitigt... så gott som varje dag!!

Ja det var fem det... men det finns många fler som jag gärna tittar in hos... Eva J som syr en massa fina quiltar och bloggar varje dag... Annemarlen quiltar och fotograferar fina bilder blir det... osv

Jag är glad för alla mina besökare och alla dem som jag tittar in hos och jag skulle vilja nämna dem alla... men då får jag hålla på hela natten och det orkar jag nog inte.Alla ni som brukar titta in och som jag kollar hos får härmed känna sig uppmärksammade!!

Nu är det God Natt ifrån det gula huset mellan hav och sjö i norduppland!
Kram
Bibbi


3 kommentarer:

 1. Tack så väldans mycket för den utmärkelsen och de fina orden, kul att läsa ;)
  Stor KRAM Lizzan

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket för dina fina ord och min blogg, blir så GLAD...KRAM Immi

  SvaraRadera
 3. Tusen tack, Bibbi!

  Jag är så dålig på det här med awarder... får nog fundera lite på om jag ens kan ta emot den. Jag uppskattar det jättemycket, det är inte det, men som sagt... jag är dålig på det där.

  Återkommer! Men TACK!!!!!

  SvaraRadera