fredag 3 augusti 2012

Regnet det bara öser ner...

... mest varje eftermiddag.


Varje dag tror jag att... idag lir det nog fint väder hela långa dagen... men icke! Fram på eftermiddagen kommer regnet och åskan... om vi har otur och det har vi för det mesta. Liljorna sticker upp sina kaxiga blommor högt över alla andra i rabatterna och de blir så klart fulla av regndroppar. Det gör ju inte bilderna sämre förstås... men jag blir ju blöt på samma gång! Jag har roligt med PhotoScape som Maja tipsade om... medan regnet strilar ner!

Nu mår jag bra igen och hoppas verkligen att det inte ska komma igen. Det är väl en befängd önskan förstår jag... men hoppas kan man ju. Under har ju hänt förr har jag hört! Just nu har jag tagit det lite lugnt med allt ogräs som jag annars för en ojämn kamp mot... det växer ju som ogräs det eländet :D Men det börjar bli dags att hoppa ur latskorna och sätta igång igen. Inget gör sig själv... det är bara att inse det.

I morgon är en annan dag och då kanske jag hoppar ur sängen med ett skutt och ger mig ut i trädgården och sätter igång. Man kan ju hoppas att det blir en sån dag... eller hur?

Hoppas ni andra har mer lust att göra nåt än vad jag har just nu!

Var rädda om er.
Kram
Bibbi

8 kommentarer:

 1. Vilka vackra liljor!
  Här har det varit ömsom regn, ömsom sol. Just nu är det sol och kvavt och klibbigt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liljorna lyser upp tillvaron för tillfället och idag (lördag) har det faktiskt inte regnat. Men det är fuktig augustivärme.
   Kram

   Radera
 2. Bilder på regniga blommor blir fantastiskt vackra! Att du blir lite blöt på kuppen gör inget, tror jag. Om du inte blir förkyld eller nåt, förstås. Men det lär man ju inte bli av att bli lite kall o blöt, utan av virus..?

  Angående den där svarsfunktionen, så vet jag nu hur den kom till. Men jag behöver den inte i pysselbloggen, för där svarar jag inte, min tråkiga och otacksamma människa. Men jag tycker det blir så tjatigt att skriva tack, tack, tusen tack till alla söta människor som skriver där.

  Men kanske skulle jag ändå ändra, ifall nån ställer en fråga eller så... OCH för att man då också (som Hillevi påpekade) kan se själva inlägget medan man skriver sitt svar. Och det kan vara bra ibland.

  Nåja... det får jag fixa, då.

  Ha det allra bäst och njut av den stundande helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är varken tråkig eller otacksam!! Men du har ju helt rätt i din tanke om pysselbloggen! Fast Hillevi har ju också rätt förstås! Jag har nog nåt virus liggande latent som vaknar upp när jag blir kall... tror jag! Nä nu vill jag inte bli sjuk igen!!
   Ha en skön helg ni med!
   Kram

   Radera
 3. Vilka vackra liljor, men framför allt Vilken skicklig fotograf du är!!!
  Hoppas nu att du får hålla dig frisk!
  Låt ogräset växa,de får ju de andra blommorna att se extra vackra ut!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liljor ÄR vackra alldeles av sig själva.
   Jodu jag tänker vara frisk nu... om jag nu får bestämma. Jag tar i trä för säkerhets skull!!
   Jag kanske ska gör som svärmor sa: Låt det vara det kanske blommar!!
   Ha det gött
   Kram

   Radera
 4. Vad många olika liljor! Väldigt vackra och väldigt fint fotograferade.
  Skönt att du mår bra igen . Igår gick det väl inte att göra någon nytta, så kvavt och eländigt som det var - här åtminstone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liljor är bra blommor...de sköter sig helt själva! Och är tacksamma att föreviga med kameran. Dubbel fördel med andra ord.
   Den här fuktiga augustivärmen är inte trevligt alls tycker jag. Det triggar igång astman också.
   Ha en härlig söndag i skogen och håll ordning på vädersträcken!

   Radera